Afbeelding

Correctbook tegen coronavirus

Foto: Correctbook

Schrijf in een wisbaar Correctbook en haal geld op voor bestrijding coronavirus

Verfrommel je vaker stukken papier omdat jouw verhaalidee toch niet zo goed was? Of sla je vaak een halfgebruikte pagina om? Dan is een wisbaar notitieboek van Correctbook iets voor jou. En dit is het moment om er een aan te schaffen, want Correctbook zamelt geld in voor bestrijding van het coronavirus!


Dat doen ze in samenwerking met het Rode Kruis door middel van een speciale editie van het wisbare notitieboek. Van elk verkocht Rode Kruis Correctbook gaat 8,26 euro naar de bestrijding van het Covid-19 virus dat de wereld in de greep houdt. Met een gelimiteerde opgave moet een doel van minimaal 80.000 euro bereikt worden.

Schrijven met Correctbook

Het notitieboek bespaart veel papier en je kan het zelf aanvullen zoals jij dat wil. Gelijnde bladen zijn fijn voor een schrijver, maar het is ook mogelijk om blanco-pagina’s of geruite bladen toe te voegen. Met een deel van de opbrengsten worden projecten in Afrika opgezet waarmee hetzelfde wisbare schrijfmateriaal lokaal wordt geproduceerd en door kinderen kan worden gebruikt. 

En nu gaat een deel van de opbrengst dus ook naar het Rode Kruis. Oprichter Sam van Tol: "Wij hebben nog 10.000 Correctbooks liggen voor de consumentenverkoop. Ook bij ons is de productie moeilijker in deze tijd, ondanks wij de Europese Correctbooks in Nederland produceren. Met deze laatste 10.000 stuks wilden wij iets terug doen voor de Nederlandse samenleving. Naast het gegeven dat onze hulpprojecten in Afrika gewoon doorgaan."

Wil jij een steentje bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus? Pre-order dan het Rode Kruis Correctbook

Service