Start » Nieuws » Op Chicklit.nl kun je terecht voor alle interessante boekeninfo

Op Chicklit.nl kun je terecht voor alle interessante boekeninfo

17 Februari 2017

Schrijvers in de dop hebben zo allemaal hun eigen inspiratiebron. Sommigen putten zelfs inspiratie uit andermans boeken, en daar is helemaal niets mis mee. Word jij graag op de hoogte gehouden van de nieuwste boeken en ontwikkelingen in schrijversland? Dan houdt boekenwebsite Chicklit.nl je graag op de hoogte.

Chicklit.nl is jouw persoonlijke assistent op het gebied van boeken. De naam kan de misvatting wekken dat deze boekensite alleen maar chicklits behandelt, maar het tegendeel is waar. Elk genre dat vrouwen interesseert komt ter sprake op de website, van fantasy tot young adult en van middeleeuwse romans tot hoogstaande literaire werken. Chicklit.nl is van alle (boeken)markten thuis.

Op de website kun je terecht voor het nieuwste boekennieuwsboekrecensies en mooie winacties, wat dacht je bijvoorbeeld van dit mooie boekenpakket? Daarnaast kun je op de site ook terecht voor nieuws en leuke artikelen over films en series.

Benieuwd naar wat men van dat ene nieuwe boek vindt? Op Chicklit.nl lees je het. De website heeft de grootste recensiedatabase van Nederland en dagelijks komen meerdere recensies met de ongezouten mening van Chicklit.nl-recensenten online. Ook kun je de mening van niet-recensenten lezen, zij laten in een memberreview regelmatig weten wat zij van dat ene boek vonden of hoe die ene film of serie hen beviel. Voor het schrijven van een memberrecensie hoef je alleen een Chicklit.nl-account aan te maken, bovendien kun je met je profiel ook boeken, films en series waarderen door een bepaald aantal sterren achter te laten bij het desbetreffende boek.

Meer weten over Chicklit.nl? Klik dan hier!

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift Alice
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar
Lees Geschiedenis Magazine

Lees Geschiedenis Magazine. Profiteer van de prima aanbieding.

Korting én cadeaus!
Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!
Gratis bij Schrijven Magazine: 1 jaar Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Word nu abonnee!