Start » Nieuws » Ontvang schrijfadvies op Manuscripta

Ontvang schrijfadvies op Manuscripta

31 Augustus 2012

Win kaartjes voor Manuscripta met deze verlotingactie op Twitter.Welke schrijfgerelateerde vraag is voor jou nou altijd onbeantwoord gebleven? Kom op 1 of 2 september langs bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus op Manuscripta en laat hem beantwoorden door één van onze schrijfdokters.

Schrijfdokters op Manuscripta

Schrijven Magazine/Online staat aankomend weekend op de boekenbeurs Manuscripta, samen met schrijfschool Scriptplus. Speciaal voor Manuscripta kun je met een verhaal, manuscript of idee in welk genre dan ook langs bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus om advies te ontvangen van onze schrijfdokters. Iedere deelnemer krijgt zes minuten de tijd. Schrijven Magazine staat op zowel de zaterdag als de zondag op Manuscripta, dus je kunt op beide dagen bij de schrijfdokters terecht.

Op de zaterdag zijn aanwezig:

Op de zaterdag lopen ook Annie van Gansewinkel (schrijfster en schrijfdocente) en Martijn Lindeboom (schrijver, schrijfdocent en organisator Paul Harland Prijs) als schrijfdokters rond op de beursvloer. Wil je een vraag aan hen stellen? Laat het weten bij de stand van Schrijven Magazine en we brengen je in contact.

Op de zondag zijn aanwezig:

Op de zondag lopen ook Ina de Weert (schrijfster en schrijfdocente) en Mariken Jongman (schrijfster en schrijfdocente bij Scriptplus) als schrijfdokters rond op de beursvloer. Wil je een vraag aan hen stellen? Laat het weten bij de stand van Schrijven Magazine en we brengen je in contact.

Manuscripta vindt plaats op 1 en 2 september op het terrein van de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam.

Bron: www.manuscripta.nl/

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Ontvang een kortingsbon met jouw Manuscripta kaartje
- Bestel kaarten voor Manuscripta met korting
- Bezoek Schrijven Magazine op Manuscripta en ontvang schrijfadvies


Tags:
  • Carry Slee onthult haar schrijfgeheimen
  • Waarom je niet moet wachten met je debuut
  • Schrijftips van John Boyne (De jongen in de gestreepte pyjama)
  • Wat verdient een schrijver aan een boek? (En hoe eerlijk is dat)
  • 9 (te) gekke manieren om inspiratie op te doen
  • Ontdek waarom je van je leven een schrijf-mijnenveld moet maken. 
  • Interview met Simone van der Vlugt
  • Tips door Bregje Hofstede en Saskia de Coster, ze schreven allebei boeken die uitblonken in originaliteit en kwaliteit. Hoe deden ze dat? 
  • We spraken Sabine van den Berg over haar carrière, prozawerk, de liefde voor het schrijven van gedichten en over studenten zonder talent
  • Uitblinken in Spoken Word en/of Performance Poetry?

Als je je aanmeldt vóór maandag 27 mei 16:00 u. krijg je dit nummer thuis!

MELD JE AAN
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!