Afbeelding

Schrijven Magazine is dit jaar op beide dagen aanwezig tijdens Manuscripta.

Ontvang schrijfadvies op Manuscripta

Win kaartjes voor Manuscripta met deze verlotingactie op Twitter.Welke schrijfgerelateerde vraag is voor jou nou altijd onbeantwoord gebleven? Kom op 1 of 2 september langs bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus op Manuscripta en laat hem beantwoorden door één van onze schrijfdokters.

Schrijfdokters op Manuscripta

Schrijven Magazine/Online staat aankomend weekend op de boekenbeurs Manuscripta, samen met schrijfschool Scriptplus. Speciaal voor Manuscripta kun je met een verhaal, manuscript of idee in welk genre dan ook langs bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus om advies te ontvangen van onze schrijfdokters. Iedere deelnemer krijgt zes minuten de tijd. Schrijven Magazine staat op zowel de zaterdag als de zondag op Manuscripta, dus je kunt op beide dagen bij de schrijfdokters terecht.

Op de zaterdag zijn aanwezig:

Op de zaterdag lopen ook Annie van Gansewinkel (schrijfster en schrijfdocente) en Martijn Lindeboom (schrijver, schrijfdocent en organisator Paul Harland Prijs) als schrijfdokters rond op de beursvloer. Wil je een vraag aan hen stellen? Laat het weten bij de stand van Schrijven Magazine en we brengen je in contact.

Op de zondag zijn aanwezig:

Op de zondag lopen ook Ina de Weert (schrijfster en schrijfdocente) en Mariken Jongman (schrijfster en schrijfdocente bij Scriptplus) als schrijfdokters rond op de beursvloer. Wil je een vraag aan hen stellen? Laat het weten bij de stand van Schrijven Magazine en we brengen je in contact.

Manuscripta vindt plaats op 1 en 2 september op het terrein van de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam.

Bron

www.manuscripta.nl/