Afbeelding

Schrijven Magazine is dit jaar op beide dagen aanwezig tijdens Manuscripta.

Bezoek Schrijven Magazine op Manuscripta en ontvang schrijfadvies

Schrijven Magazine is dit jaar op beide dagen aanwezig tijdens Manuscripta.Schrijven Magazine is dit jaar aanwezig op Manuscripta, de jaarlijkse opening van het boekenseizoen. Kom zeker langs bij onze stand, want er zullen schrijfdokters aanwezig zijn die je schrijfadvies geven over één van jouw verhalen of manuscript.

Manuscripta vindt plaats op 1 en 2 september op het terrein van de voormalige Westergasfabriek in Amsterdam. Schrijven Magazine is dit jaar voor het eerst aanwezig op de bekendste boekenbeurs van Nederland, samen met schrijfschool Scriptplus.

Speciaal voor Manuscripta kun je met een verhaal, manuscript of idee langs bij de stand van Schrijven Magazine en Scriptplus om advies te ontvangen van onze schrijfdokters. Iedere deelnemer krijgt zes minuten de tijd. Schrijven Magazine staat op zowel de zaterdag als de zondag op Manuscripta, dus je kunt op beide dagen bij de schrijfdokters terecht.

Ook kun je op de zondag van 13:00 tot 13:30 de masterclass Hoe pitch ik mijn verhaal? van journalist en recensent Michèle Jacobs bijwonen. Hoe moet je nou eigenlijk met je verhaal op de proppen komen in een wereld waar pakweg driehonderdduizend mensen al een manuscript klaar hebben liggen? In deze cursus legt Jacobs uit welke spelregels er gelden bij het benaderen van uitgevers.

Manuscripta 2012

Zoals altijd wordt op Manuscripta het nieuwe boekenaanbod van de herfst- en wintermaanden aan het publiek aangeboden en kun je interviews met auteurs als René Appel, Ronald Giphart, Renske de Greef en Peter Buwalda bijwonen. Ook kun je genieten van onder meer muziekvoorstellingen, sneak previews van boekverfilmingen en een gevarieerd aanbod aan podiumvoorstellingen.

Bron

www.manuscripta.nl