Afbeelding

Digitaal en op papier schrijven

Judit Peter (via Pexels)

Lees het nieuwe nummer van het literaire magazine Twist

Elk kwartaal stellen ‘Hostwriters’ Mili van Veegh en Marc Kerkhofs het literaire online magazine Twist samen. De tweede editie van het jaar is live en jullie hebben enthousiast verhalen ingestuurd.

Afbeelding

Twist editie 2 2024

De inhoud

  • Guido Eekhaut laat een vrouw twijfelen tussen liefde en lust voor een door de tijd gemangelde Neanderthaler.
  • Een hitsig voornemen wordt knullig in de kiem gesmoord door Luc Vos.
  • Met Mieke Vandromme ga je op in het hoofd van een sinistere twee-eenheid en Joris van Os sleept je mee naar een schimmig antiquariaat. 
  • Vaste schrijver bij Twist, Jaap Ferwerda, heeft het over een passievolle journalist in de dop en Germain Droogenbroodt trakteert je op universele liefdesgedichten.

Lees editie 2 van dit jaar hier.

Wat is Twist?

Mili en Marc willen graag een groot publiek kennis laten maken met bijzondere verhalen en deze ook alle aandacht gunnen. Daarom blijven ze weg van advertenties of andere vormen van betaalde content. Een online magazine gecreëerd uit passie, dat eens per kwartaal gepubliceerd wordt. Het eMagazine bestaat sinds 2021, en hoewel de Hostwriters in 2023 een pauze inlasten, zijn ze in 2024 weer aan de slag gegaan. 

Zelf insturen?

Wil je zelf een verhaal insturen? Je verhaal moet ruwweg tussen de 1.000 en 2.000 woorden zijn. Het onderwerp staat je vrij. Het kan historisch, sciencefiction, erotisch, een liefdesverhaal, een detective of een thriller zijn, een weergave van humor, satire, oorlog of verzet, of een combinatie van dit alles. Het thema moet in ieder geval ‘ongewoon’ zijn. Afwijken van de gangbare norm is het credo, de Hostwriters willen een ‘twist’ lezen, een onverwachte plot.

Lees meer over de aanlevervoorwaarden!