Afbeelding

schrijfwedstrijd kobo elegance

Foto: Kobo en Elegance 

Jouw verhaal publiceren? Kobo en Elegance organiseren een schrijfwedstrijd!

Heb je er altijd van gedroomd een verhaal van jouw hand gepubliceerd te zien? Voor alle enthousiaste schrijvers in spe organiseren Rakuten Kobo en Elegance magazine een schrijfwedstrijd in Nederland. Het winnende verhaal wordt uitgegeven als Kobo Original e-book en het verhaal wordt gepubliceerd in het zomernummer van Elegance


Schrijfwedstrijd

Alle genres zijn welkom, het maakt niet uit of je thrillers, romans of chicklit schrijft. Zolang het thema maar ‘zomer’ is. Daarnaast mag het verhaal niet minder dan 7.000 en niet meer dan 10.000 woorden zijn. De deadline is 1 juni om 12 uur in de middag!

Jury en prijzen

Naast de juryleden van Kobo en Elegance, wordt de winnaar mede gekozen door auteur Lisette Jonkman, onder andere bekend van de serie Onbreekbaar. Lisette Jonkman: “Als ik negen jaar geleden niet had meegedaan aan een schrijfwedstrijd (de Chicklit Schrijfwedstrijd die ik toen won) zou ik nu waarschijnlijk nog steeds heel hard roepen dat er heus "ooit" een boek van mij in de winkels zou komen te liggen.” Kijk hier voor de verdere richtlijnen.  

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de prijsuitreiking op donderdag 25 juni 2020. Mocht je nou kans maken op de grote prijs, dan krijg je dat half juni te horen. Het winnende verhaal wordt niet alleen uitgegeven als Kobo Original e-book en in Elegance, maar ontvangt ook een Kobo e-reader.