Afbeelding

Bron: Pexels

Jouw schrijftalent verder ontwikkelen? Volg een cursus bij de Schrijven Online Academie!

Jouw schrijftalent verder ontwikkelen? Doe een cursus bij de Schrijven Online AcIs schrijven jouw passie maar wil je meer leren? Investeer dan in je talent en volg een cursus aan de Schrijven Online Academie! 

Verbeter je techniek

Omdat de Schrijven Online Academie zo’n breed aanbod aan cursussen heeft, zit er altijd een cursus bij die aansluit bij jouw wensen. Je kunt je keuze maken vanuit verschillende invalshoeken, zoals genre (bijvoorbeeld het reisverhaal of de autobiografie) of techniek.
Kies bijvoorbeeld voor de cursus Personages, conflict, perspectief. In deze cursus ga je aan de slag met de elementaire vaardigheden van het schrijven. Topdocent Frans Stüger, helpt je de belangrijke onderdelen van het vertellen onder de knie te krijgen. Hoe schrijf je een goede opening? Hoe zet je een geloofwaardig personage neer? Hoe bouw je spanning op in je verhaal?
Deze en meer vragen worden beantwoord in de cursus. Samen met de docent verbeter je je schrijfvaardigheden en ontwikkel je de technieken die je nodig hebt bij het schrijven van een verhaal of roman.


Hoe werkt een online schrijfcursus?

Zodra je betaling binnen is, krijg je via email je eerste les toegestuurd. Een les bestaat uit theorie, tips en oefeningen. Elke les besluit met een schrijfopdracht, deze voer je uit en mail je naar je docent.
De docent kijkt je werk na en stuurt je uitgebreide feedback terug.
De cursus bestaat uit vier intensieve lessen, met iedere les ben je ongeveer een dag bezig. Aan het eind van de cursus krijg je een uitgebreid rapport met feedback en een onderbouwd advies. Het tempo waarin je de lessen uitvoert mag je zelf bepalen, na het starten van de cursus heb je een jaar de tijd om deze af te ronden.

Ga ervoor!

Een cursus volgen bij de Schrijven Online Academie is erg laagdrempelig, want je kunt de cursus vanuit huis en op je eigen tempo doen. Bovendien passen onze ervaren schrijfdocenten het niveau van de cursus op jou aan.
Door het diverse aanbod zit er altijd een cursus voor jou bij! Ook zijn de cursussen voordelig geprijsd. Leden van Schrijven Online Plus krijgen korting! Zij investeren € 90,- (standaardcursus) of € 135,- (uitgebreide cursus). Anderen investeren € 109,- of € 159,-. Voor dat bedrag krijg je ontzettend veel: namelijk vier uitgebreide lessen (gemiddeld 1 dag per les), uitgebreid cursusmateriaal, feedback van je schrijfdocent op de 4 schrijfopdrachten die je maakt én een afsluitend advies!

Nieuwsgierig naar het volledige cursusaanbod? Kijk snel hier en schrijf je in!