Het internationale Crossing Border festival

Den Haag, Enschede en Antwerpen hebben het Crossing Border festivalIn november vindt het Crossing Border festival plaats in Den Haag, Enschede en Antwerpen. Het Crossing Border festival is een festival met literatuur, muziek en film. Er zijn tegelijkertijd meerdere indoorpodia.

Crossing Border festival Den Haag

Op 14 en 15 november kun je het Crossing Border in Den Haag bezoeken Te gast zijn onder andere Dimitri Verhulst, Erik Lindner, Mustafa Stitou en Mirjam Rotenstreich. Crossing Border vindt plaats in de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel Gebouw Voor tickets en het gehele programma klik, hier.

Crossing Border festival Enschede

Het Crossing Border festival Enschede vindt eveneens plaats op 14 en 15 november. Op het programma staat onder meer optredens van: A.L. Snijders samen met Marcel Worms, Joost Zwagerman, en Nico Dijkshoorn samen met de band Ocobar. De locaties van het festival zijn het Wilminktheater en het Poppodium Atak. Voor tickets en het gehele programma, klik hier.

Crossing Border festival Antwerpen

Het Crossing Border festival Antwerpen is op 16 november. Hier zal onder andere Pepijn Lanen (rapper van De Jeugd van Tegenwoordig)  optreden. Lanen zal een literair optreden doen. Hij debuteert namelijk dit najaar met een roman bij uitgeverij Ambo Anthos. De roman heet Sjeumig. Lanen geeft ook een optreden tijdens het Crossing Border festival Den Haag. Daarnaast zal er op het Crossing Border festival Antwerpen ook een special zijn over graphic novels. Het Crossing Border festival Antwerpen heeft als haar locatie de Arenberg. Voor tickets en het gehele programma, klik hier.

Bron

www.literairnederland.nl/2013/11/05/crossing-border-festival-in-den-haag-enschede-en-antwerpen/