Geen Daden Maar Woorden Festival in Utrecht

GDMW Festival UtrechtOp zaterdag 9 november vindt er een editie van het Geen Daden Maar Woorden Festival plaats in het Huis Utrecht. Vanaf 19.30 uur kun je komen kijken naar literaire en muzikale optredens.

Het festival opent met de première van  animatiefilm Gebed voor iedereen naar een gedicht van Dichter des Vaderlands Anne Vegter. Er zijn nog meer primeurs, want schrijfster Maartje Wortel en singer-songwriter Tim Knol zullen met nieuw werk op het podium staan.

Later op de avond wordt Anne Vegter geïnterviewd over haar poëzie op de sofa bij psychiater Bram Bakker. Daarnaast zal er onder andere ook een optreden zijn van ex-stadsdichter van Utrecht Ingmar Heytze samen met singer-songwriter Johan Borger. Het festival wordt afgesloten met afterparty van Riddim met onder andere het Boomshakalak Soundsystem, Dennis Gaens, Elfie Tromp en zes dansers. Voor het gehele programma, klik hier. Voor het bestellen van tickets, klik hier. Geen Daden Maar Woorden Festival wordt georganiseerd door Passionate Bulkboek.

Bron

www.gdmw.nl/Nieuws/Artikeldetail/tabid/149/Article/literaireenmuzikaleprimeurstijdensgeendadenmaarwoordenfestivalutrecht/Default.aspx