Herinnering winactie NaNoWriMo

Doe actief mee op het NaNoWriMo-forum en win een EBM  bon.Om iedere NaNoWriMo-deelnemer een steuntje in de rug te geven, belonen we actieve gebruikers van het NaNoWriMo-forum op Schrijven Online met cadeaubonnen voor de Espresso Book Machine.

Op 1 december staat er (hopelijk) een eerste versie van een manuscript op je computer of laptop. In december kun je alle tijd besteden aan schrappen en herschrijven. Wat dan vooral helpt, is het manuscript in geprinte vorm voor je te hebben.

Wij geven elke week een aantal cadeaubonnen t.w.v. €25,- voor de Espresso Book Machine weg aan gebruikers die actief deelnemen op het NaNoWriMo-forum van Schrijven Online. Met deze bon kun je langs The American Book Center in Amsterdam of Den Haag om je manuscript te laten printen. Perfect voor de herschrijfronde!

Kom dus eens langs op het NaNoWriMo onderdeel van het forum en vertel andere deelnemers over jouw voorbereidingen, vorderingen en ideeën. Ga je als een speer, of heb je een steuntje in de rug nodig? Heb je tips om andere schrijvers door de maand te helpen of zoek je advies om de laatste loodjes te leggen? Laat het weten!

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/nanowrimo-2012