Afbeelding

Debutantenschrijfwedstrijd

Foto: Pexels

Heb jij je verhaal al ingestuurd voor de Debutantenschrijfwedstrijd 2021?

Supergaaf! Ook dit jaar maak je weer kans om de Debutantenschrijfwedstrijd van Editio te winnen. Met grote prijzen die je schrijfcarrière een boost geven. 


Wat is de wedstrijd?

De Debutantenschrijfwedstrijd is bedoeld voor alle schrijvers die nog niet onder een contract staan van een uitgeverij of producent. Perfect dus als jij klaar bent voor de volgende stap in je schrijfcarrière. Er kan geschreven worden in de categorieën fictie, non-fictie, poetry slam en scenario. Je mag niet meer dan 1 inzending per categorie insturen (met een max. van 2) en het maximaal aantal woorden is 1500. 

Deadline: 31 januari 2021

Winnen

De prijzenlijst is lang, met een speciaal ontwikkelingstraject ontwikkeld door Editio en partners. Daarnaast wordt jouw inzending gepubliceerd in verschillende magazines en krijg je kaarten voor het Boekenbal en het Debutantenbal. 

Meedoen

Je inzending wordt door een vakjury bekeken (onder andere door Thomas Verbogt die de fictie categorie op zich neemt en Auke Kok die de non-fictieverhalen oppakt). Wil je de precieze aanleverspecificaties weten? Kijk dan op de website