Doe mee aan de schrijfwedstrijd Coffeecompany Book Award 2015

Doe mee aan de schrijfwedstrijd Coffeecompany Book Award 2015 In samenwerking met de Coffeecompany organiseert Xander Uitgevers voor de derde keer de Coffeecompany Book Award, een literaire prijs voor debutanten. De winnaar krijgt een uitgeefcontract bij Xander Uitgevers.

Meedoen en Prijzen

Alle aspirant schrijvers die nog niet eerder aan een uitgeverij verbonden zijn, mogen meedoen. Tot 28 februari 2015 kun je je manuscript insturen via jury@coffeecompanybookaward.nl. De winnaar van de schrijfwedstrijd zal door Xander Uitgevers redactioneel ondersteund worden en het winnende manuscript uitgeven. 

Jury

De vakjury bestaat uit redacteur Boeken van Bol.com Janneke Siebelink, literair agent Jeanine Langenberg (Sebes & van Gelderen) en boekhandelaar en voormalig DWDD- boekenpanellid Ronnie Terpstra. Zij worden bijgestaan door Xander Uitgevers, de Coffeecompany en studenten van de master Redacteur/editor (UVA).

Begin maart vindt de eerste selectie plaats. De jury zal op 24 maart de winnaar van de Coffeecompany Book Award 2015 bekendmaken. 

Schuif aan bij de gratis schrijfworkshops Meet the editor

In aanloop naar de Coffeecompany Book Award 2015 geeft Xander Uitgevers in samenwerking met Coffeecompany, gratis workshops door ervaren redacteuren.

Doe mee aan de schrijfwedstrijd Coffeecompany Book Award 2015 Datum en tijd

15 februari (Den Haag, CC Korte Poten)
22 februari (Rotterdam, CC Eendrachtsplein)

Inloop 10:00 uur, start 10:30 uur.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd? Meld je nu aan voor één van de workshops in Den Haag of Rotterdam. Stuur een mail met je naam en de dag waarop je aanwezig wil zijn naar: jury@coffeecompanybookaward.nl
Let op: er is per workshop plek voor 15 mensen.

Bron

http://www.coffeecompanybookaward.nl/