Afbeelding

Schrijfcursus om ouderen te helpen

Foto: Pixabay

Doe een schrijfcursus en help eenzame ouderen

Dat schrijven goed is voor je gezondheid, dat wisten wij al. Daarom is nu de perfecte tijd aan de slag te gaan met een schrijfcursus. En wat is er dan mooier dan met je passie een goed doel steunen? Annemieke Heller doneert namelijk een deel van de opbrengst van haar schrijfcursus aan het Ouderenfonds.


Schrijven voor eenzame ouderen

Als schrijfcoach ziet Annemieke het als haar missie om mensen te laten schrijven. Ze ontwikkelde een schrijfcursus waar je door middel van kleine schrijfoefeningen weer positieve energie krijgt wanneer het even niet lukt zoals je zou willen. Dat hebben we allemaal wel nodig tijdens deze coronacrisis. En omdat ouderen in deze omstandigheden extra eenzaam zijn en wat extra bel- en postcontact kunnen gebruiken, besloot Annemieke iets voor hen te organiseren.

Ouderenfonds

Voor elke verkochte cursus van €7,95 gaat drie euro naar het Ouderenfonds. De organisatie zet zich in voor ouderen, al helemaal nu ze hun geliefden niet kunnen zien. Wil je een schrijfcursus bestellen? Kijk dan op de website van Annemieke Heller voor meer informatie over de cursus. 

Afbeelding

Schrijfcursus om geld in te zamelen voor ouderen

Service