Afbeelding

Boeckenbal voor Boekenweek

Foto: D. Muntz

Boeckenbal voor Boekenweek in Zaandam

Je kent het Boekenbal, maar 11 maart is het tijd voor het Boeckenbal in Zaandam. In het kader van de Boekenweek in het thema Rebellen & Dwarsdenkers, organiseren uitgeverij Ezo Wolf en columnist Arthur van Amerongen het evenement. 


Het wordt een avond vol literatuur, interviews, gesprekken, muziek en meer. Met o.a. Maarten Spanjer, Rob Hoogland, Arthur van Amerongen, Jeroen Vullings, Aylin Bilic, Fidan Ekiz, Emma Custers, Martin Bosma, Eva Hoeke, Serge van Duijnhoven, Gabriel Kousbroek, Ebru Umar, Arjen van Veelen, Juriaan Maessen, Rob Vos, Joris van Os, Tom Kellerhuis, Zihni Özdil, Nick Muller, Peter. J. Muller, Stella Bergsma, Margriet Marbus en Mandy Slim, Jennie Douwes, Wierd Duk, Erik Neimeijer, Rachid Benhammou, Kaiser Küttlipp II, Arne Biesma, Bas van Putten en Hanny Roskamp. 

Elke schrijver neemt zijn of haar nieuwste boek mee die verkocht wordt tegen een gereduceerd tarief. Er is ook ruimte om het exemplaar te laten signeren. 

Het Boeckenbal vindt plaats in de Bullekerk in Zaandaam van 19.00 tot 22.00 en de toegang is gratis. Aanmelden kan via boeckenbal@yahoo.com. 

Voor meer informatie, kijk op de website.

Afbeelding

Boeckenbal voor Boekenweek

Uitgeven