Afbeelding

Beeld Pexels

Auteur Boekenweekgeschenk 2019 is bekend

Jan Siebelink schrijft het Boekenweekgeschenk van 2019.Gisteravond werd bij De wereld draait door bekendgemaakt wie het Boekenweekgeschenk van 2019 mag gaan schrijven. Aan reacties te zien, zijn lezers erg enthousiast over de gekozen auteur.

Het Boekenweekgeschenk van dit jaar werd door Griet Op de Beeck geschreven. Haar boek Gezien de feiten werd niet zo goed in ontvangst genomen. De wereld draait door vertelde dat Jan Siebelink gekozen is tot schrijver van het volgende Boekenweekgeschenk. Lezers reageren blij en hoopvol op de bekendmaking op de social mediakanalen van het programma. Ze kijken al uit naar het boek.

Siebelink zelf vindt dat het mogen schrijven van het Boekenweekgeschenk een bekroning is van zijn ruim veertig jaar schrijverschap. Hij ervaart het dan ook als een hele eer. Zo is hij nieuwsgierig naar welk verhaal zich voor het Boekenweekgeschenk gaat aandienen. Het wonder van het schrijven, zoals hij dat noemt.

Het thema van de Boekenweek 2019 wordt later bekendgemaakt. Deze zal plaatsvinden van zaterdag 23 maart tot en met zondag 31 maart. Voor meer informatie klik hier.

Uitgeven