Afbeelding

Jonge schrijvers

Foto: Pexels / Schrijven Magazine Plus

Alles over jonge schrijvers in de uitgeverswereld - Lees het in Schrijven Magazine Plus

Wie jong is en wil schrijven is vooral op zichzelf aangewezen. Op de basisschool en de middelbare school wordt zelden iets aan creatief schrijven gedaan. Waar je voor zo’n beetje elke sport of hobby wel een clubje hebt, zijn de initiatieven voor jonge schrijvers zeldzaam. Daarom staat deze editie van Schrijven Magazine Plus in het teken van de jonge schrijver!


Thema: Jonge schrijvers

Wat valt er allemaal te lezen in het nieuwste nummer van Schrijven Magazine Plus?

  • Een interview met Young Adult schrijfster Rima Orie. In 2018 won ze met haar boek De zwendelprins de Moon Young Adult Contest, waardoor het boek werd uitgegeven. 
  • 8 fouten die elke beginnende schrijver maakt
  • Tips om zelf Young adult te schrijven
  • Hoe staat het met jonge schrijvers in de uitgeverswereld?
  • Kimberly (22) geeft kinderboek uit: 'Opsturen naar een uitgeverij is spannend.'
  • Podcasts over schrijven

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox, of je kan alvast inloggen op je account.

Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus