4 leukste schrijfwedstrijden van deze zomer

Wil jij deze zomer in schrijfconditie blijven? De redactie van Schrijven Online heeft een selectie gemaakt van de 4 leukste wedstrijden voor de zomer van 2015.

Stadsgedichtenwedstrijd

Stichting Poëtikos/uitgeverij Kontrast organiseren ter gelegenheid van de 11eStadsdichtersdag de 4e Stadsgedichten wedstrijd. Het Stadsgedicht mag als onderwerp de eigen woonplaats hebben of een andere plaats in Nederland of België. De hoofdprijs is een geldbedrag van 500 euro.
Deadline
: 15 juni 2015
Meer informatie: http://www.uitgeverijkontrast.nl/stadsgedichtenwedstrijd/

Nee, dan de buren!

J/M, maandblad voor ouders, organiseert een verhalenwedstrijd voor ouders met het thema: ‘Nee, dan de buren!’ In opvoedstijlen willen ouders nog wel eens verschillen, in je verhaal van maximaal 500 woorden kun je je hart hierover luchten.
Deadline
: 25 juni 2015
Meer informatie: http://www.jmouders.nl/over-ons/j-m-tijdschrift

Onderweg met Lekker Schrijven

Letterstroom en Lekker Schrijven organiseren een schrijfwedstrijd met het thema: ‘Onderweg’. Of je dit letterlijk of figuurlijk neemt, is aan jou. Het verhaal mag voor alle leeftijden geschreven worden en niet meer dan 500 woorden bevatten. De winnaar gaat mee naar Frankrijk waar hij deel zal nemen aan de schrijf5daagse in Milonga.
Deadline
: 30 juni 2015
Meer informatie: http://www.letterstroom.nl/schrijfwedstrijd/

Storm Publishers YA & NA Schrijfwedstrijd

Storm Publishers komt met een eigen schrijfwedstrijd waar de winnaar de kans krijgt om zijn eigen boek te publiceren. Schrijf een verhaal tussen de 50.000- 90.000 woorden en stuur dit voor 1 september op naar Storm Publishers.
Deadline
: 31 augustus 2015
Meer informatie: http://www.stormpublishers.nl/?p=93

Bron

www.schrijvenonline.org/wedstrijden

Techniek