Start » Manuscriptbeoordeling » Voorwaarden Manuscriptbeoordeling

Voorwaarden Manuscriptbeoordeling


Dinsdag 4 juni 2013

 1. Bij een manuscriptbeoordeling analyseren de redacteuren van Schrijven Online je hele (al dan niet voltooide) manuscript, waar je meestal al maanden en soms jaren werk in hebt gestoken. Daarbij letten ze speciaal op structuur, stijl, taalgebruik, de verhaallijn en spanningsopbouw.
 2. Bij de Snelscan gaat het om een beoordeling van je boekidee, of een gedicht of verhaal dat je op wil sturen naar een tijdschrift of schrijfwedstrijd.
 3. Natuurlijk gaan de redacteuren van Schrijven Online vertrouwelijk om met je manuscript. Zij zullen het niet met anderen delen of bespreken. Tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft.
 4. Om administratieve rompslomp te voorkomen gaan de redacteuren van Schrijven Online pas aan het werk als je betaling en je manuscript zijn ontvangen door Schrijven Online.
 5. Als je aanvraag niet voldoet aan onze aanlever- en betalingsvoorwaarden (die je per mail ontvangt), behoudt Schrijven Online zich het recht voor beoordeling op te schorten tot aan de voorwaarden is voldaan.
 6. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat je langer moet wachten op antwoord dan beloofd. Je wordt daar dan per e-mail van de hoogte gebracht.
 7. Over de toegezonden leesrapporten (Schrijven Online Snelscan en Schrijven Online Manuscriptbeoordeling) kan niet worden niet gecorrespondeerd. Heb je vragen, dan kun je die bespreken tijdens het Schrijven Online Adviesgesprek.
 8. Aan bovenstaande gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten en (prijs)wijzigingen zijn voorbehouden.
Schrijven

Ontvang de gratis nieuwsbrief boordevol tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
 • Uitgeven in eigen beheer wordt steeds volwassener: een overzicht van succesvolle en inspirerende zelf uitgegeven boeken en de auteurs die ze schreven
 • Schrijven vanuit je hart. Michelle Shanti legt uit hoe je dat doet – en geeft je oefeningen
 • Kathy Mathys geeft tips voor het schrijven voor young adults
 • Ruimte voor schrijven: je hebt ruimte nodig om jezelf te ontwikkelen. Hoe zorg je dat je die ruimte ook hebt?
 • Als schrijver op het podium staan, hoe doe je dat?
 • Nieuwe series: Het schrijfproces en fantasy.

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 24 september 16:00 u. een abonnement!

WORD ABONNEE