Nummer 5 van 2022

Afbeelding

Covers

Abonnees krijgen het komende nummer van Schrijven Magazine omstreeks 7 oktober in de brievenbus! 

Dit nummer niet missen? Meld je aan voor vrijdag 23 september 23.59 u., dan krijg ook jij dit nummer thuisgestuurd!

JA GRAAG    GEEF CADEAU

Welk selfpublishingplatform past bij jou?

Door Rosanne Wormgoor

Tegenwoordig is het enorm populair om je boek zelf uit te geven via een self-publishing platform. Fijn voor als je graag zelf de touwtjes in handen hebt of je boek niet lekker in het fonds van eentraditionele uitgeverij past. Er is enorm veel keuze: je hebt een heel scala aan self-publishingplatforms. In het komende nummer helpen wij je met het maken van een weloverwogen keuze!

Je bent in het midden van je verhaal: en nu?

Door Peter de Rijk

Je bent al halverwege je verhaal, een hele prestatie op zich. Maar kost het je nu moeite om het af te ronden? Dan kun je je afvragen of dat ook in jouw verhaal doorklinkt. Of denk je jouw roman werkelijk goed in de steigers te hebben gezet en dat er werkelijk niets aan veranderd hoeft te worden. Dan is het tijd om vol op de rem te trappen, je staat op een tweesprong die allebei richting veel gemaakte schrijversfouten leiden. Redacteur Peter de Rijk behoedt je voor het maken van deze schrijversfouten in het komende nummer van Schrijven Magazine.

Denken en doen: wanneer begin je met schrijven?

Door Vincent Merjenberg

Hoe lang denk je na over wat je gaat schrijven? En wanneer begin je daadwerkelijk te typen? 
Vincent Merjenberg ging op zoek naar antwoorden op die vragen en ontdekte zijn eigen paradox. In het komende nummer van Schrijven Magazine heeft hij weinig kant-en-klare antwoorden, maar vooral vragen aan jou, zodat jij weet wanneer jij klaar bent om te beginnen met schrijven.

Haiku als dichtvorm: van traditioneel tot modern

Door Juliette Huisman

Dichten kent veel verschillende vormen. Haiku, een dichtstijl die zijn oorsprong vindt in Japan, is een van de populairste en is al vele jaren geliefd over de hele wereld. Deze klassieke dichtvorm kent net zoveel regels als uitzonderingen en is zowel traditioneel als modern. Juliette Huisman legt in het komende nummer de regels uit en geeft tips zodat je zelf ook prachtige traditionele of moderne haiku’s kan schrijven.

Wil je een betere schrijver worden?

Lees dan Schrijven Magazine! 

Abonnees krijgen het komende nummer van Schrijven Magazine omstreeks 7 oktober in de brievenbus! 

Dit nummer niet missen? Meld je aan voor vrijdag 23 september 23.59 u., dan krijg ook jij dit nummer thuisgestuurd!

JA GRAAG    GEEF CADEAU