Start » Korting » Schrijven Magazine mét Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven!

Schrijven Magazine mét Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven!

Investeer in je schrijftalent, lees Schrijven Magazine! Word abonnee voor slechts € 27,50 (i.p.v. € 40,50) en ontvang:

  • 6 nummers Schrijven Magazine
  • 1 jaar toegang tot: het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands én de Van Dale Online Spellinghulp ( t.w.v. € 20,-)
  • Boek: Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven! (t.w.v. €21,95)

Dus jij wilt een boek schrijven over je leven? Goed idee! Maar hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe voorkom jedat je levensverhaal een 'en-toen-en-toen-en-toen'-boek tjokvol stamboomfeiten wordt? Je hebt tenslotte een verhaal te schrijven, geen opsomming. Misschien heb je al pogingen ondernomen, maar ontbrak het je aan een goede structuur om van je verhaal een geheel te maken. Met dit boek in handen lukt het je wel. 

Brenda van Es geeft je opdrachten om stapsgewijs tot een structuur te komen voor jouw boek. Bovendien strooit ze met talloze schrijftips - en bijbehorende voor- beelden - om je levensverhaal helder, meeslepend en krachtig op papier te zetten.

Stap in de wereld van verhaallijnen, haakjes, metaforen, rode draden, dialogen en beschrijvingen en schrijf je levensverhaal zoals alleen jij dat kunt.

Ja, ik neem een actie-abonnement op Schrijven Magazine » 1 jaar voor € 27,50 + Boek: Levensverhaal schrijven én 1 jaar toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands + Online Spellinghulp

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). Bank/giro: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 4,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.