Daisy De Graef

Profile picture for user Daisy De Graef

Lid sinds

3 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Bio

Ik blijf leren en studeren. Ik geloof dat je je leven waardevoller kan maken als je waarde blijft toevoegen. Voor mij hoort hier lezen, studeren, maar ook voelen en genieten bij.
Als leerkracht in het basisonderwijs vind ik deze eigenschappen ook belangrijk. Maar tussen weten, kennen en voelen zitten grote verschillen. Ondertussen weet ik dat kennis wel belangrijk is, maar als het gevoel niet goed zit, kan je ook geen kennis opnemen. Leeftijd speelt hierbij geen rol. Daarom heb ik nu ook voor kinderen een boek geschreven, met een verwerking erbij. En ik ben van plan nog meerdere boeken te schrijven. De ideeën zitten al in m'n hoofd, het is aan het borrelen.
Ik hoop veel kinderen te bereiken, met de boodschap dat ze niets kunnen veranderen aan de omstandigheden waarmee ze in het leven te maken zullen krijgen. Ze kunnen wel hun manier waarmee ze met de omstandigheden omgaan, veranderen als dat nodig is. Ook ouders vinden het fijn om een houvast te hebben, om met ondersteuning van dit boek met hun kind te praten. Dat zijn enkele reacties die ik tot nu toe gekregen heb. Ik hoop hiermee mijn boek verder te kunnen verspreiden, gewoon, omdat het misschien net dat ene kind kan helpen keuzes te leren maken, bewust te worden van eigen keuzes, ...

Boeken

Jij bent de kers op jouw taart

Genres

kinderboek, voorleesboek, prentenboek, begeleidend boek