Lid sinds

3 maanden 1 week

Rol

  • Gewone gebruiker

Mag ik me even voorstellen

Hallo allemaal!

Wat een leuk forum. Ik heb al rondgeneusd! 

Ik ben Daisy De Graef, richting 40 jaar aan het gaan en een heel bezige bij. Niksen is niks voor mij. Ik hou van lezen, schrijven, studeren, m'n werk, m'n man, m'n kinderen, m'n dieren, de natuur, ... Heel veel dus.

M'n leven is al over een hobbelige weg gegaan, maar een beetje bergop moeten om daarna van het uitzicht te kunnen genieten, hoort er gewoon bij. Iedereen maakt dit wel eens mee. Het heeft me in elk geval gebracht waar ik nu ben.

Ik heb pas een carrièreswitch gemaakt, van leerkracht lager onderwijs naar zelfstandige. Ik heb het risico dus durven nemen om een hoop zekerheid op te geven en m'n droom achterna te gaan. 

Ik ben door de jaren heen blijven studeren, waardoor ik me onderbouwd genoeg voel om jongeren en volwassenen op hun pad te begeleiden. Ik luister en probeer advies op maat te geven, om het leven lichter en vreugdevoller te maken. 

Daarbij heb ik ook een maand geleden m'n eerste boek uitgebracht en ik ben er heel trots op. Een idee dat je op papier kan zetten, om dan geïllustreerd uit te kunnen brengen en verspreiden om zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken... Mooi toch!?

Ik vind het fijn hier mee te kunnen kijken en leren. 

Dank je wel alvast! Vriendelijke groeten, Daisy

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Hoi Daisy, welkom op Schrijven Online. Heb je het onderdeel Boepresentatie gezien? Daar kun je ons vertellen over de totstandkoming van je boek, waar het te krijgen is, et cetera.