Lid sinds

4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Opdracht #309 - Gebruik een titel: Vind me

Vind me

Soms lijkt het alsof de wereld elke dag een beetje groter wordt. Alsof de straten elke ochtend een stukje langer zijn en de bomen elke nacht een heel stuk groeien. Elke dag lijken we op te gaan in een opnieuw gegroeide groep mensen. Mensen die zelf overigens ook groeien. Het bewandelen van de weg naar het einddoel wordt almaar belangrijker, terwijl de afstand tot het doel slechts toeneemt. Het is makkelijk te verdwalen op de nieuwe zijwegen die steeds maar blijven opduiken en niemand heeft tijd om de juiste richting aan te wijzen.

Verloren in de doolhof van het leven, op zoek naar een strohalm om me aan vast te grijpen. Het verlangen naar houvast is sterker dan het ooit is geweest. Elke keuze lijkt te leiden naar een nieuw kruispunt. Hoe weet ik welke afslag ik moet nemen? Zijn er meerdere juiste antwoorden? Het lijkt er eerder op dat elke afslag de verkeerde is. Misschien is dat wel mijn doel, om voor altijd rond te dolen. Alleen. Verloren. Verdwaald.

Vind me.

Lid sinds

3 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Lisa, welkom op dit forum. Ik vind je eerste bijdrage wat moeilijk te duiden, maar dat kan aan mij liggen. Toch heb ik je tot het einde gelezen, het boeide me op de een of andere manier toch. Ik hoop meer van je te lezen.

Met vriendelijke groet,

Ton Badhemd

Lid sinds

1 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Lisa, je hebt een beladen verhaal geschreven waarin de onzekerheid duidelijk naar voren komt. Ik hoop niet dat het biografisch is. Met interesse gelezen.

Een kleine opmerking:
een opnieuw gegroeide groep ---- dit leest op de een of ander manier niet lekker. Maar dat is persoonlijk. Misschien iets als: in een steeds groter wordende groep.

Lid sinds

14 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Goed stuk. De tweede alinea vind ik eigenlijk te veel vertellen wat je zo mooi al in de eerste hebt beschreven. Vooral de eerste zin. Je hoeft het de lezer niet zoveel voor te kauwen. Geef haar de ingrediënten en laat haar bedenken wat het gerecht is. Je zet je lezer aan het werk door niet alles samen te vatten of te concluderen voor haar.