Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#274 Serieus gast...

Milo heeft extra zin in de waarschijnlijk laatste trekjes van de dag. ‘Echt fuck dat level, dat is echt niet te doen man,’ mompelt Nick. Milo heeft geen idee welk Playstationspel hij speelt, hij schijnt alles aan te schaffen wanneer het net gereleast is.

‘Pass effe die console, ik nail hem zwaar.’

‘Je bent stoned gast.’

Milo ziet wat wazig, maar dat is wat anders dan stoned. Als hij echt stoned is dan zou hij waarschijnlijk in staat zijn de monitor kapot te gooien, omdat hij zou denken dat er monsters uit zouden komen of zo.

Milo wil naar de console grijpen, als een warme hand dit verhindert. Een vrouw van een jaar of twintig, met golvend rood haar verschijnt. Ze lijkt wel geteleporteerd of zo. Zomaar begint ze te zingen, ze heeft een hele hoge stem. What the fuck,’ zegt Nick die eindelijk van het scherm wegkijkt, ‘dat lijkt Kate Bush wel.’ 

‘Wie is dat nou weer?’ 

‘M’n pa spacet daar helemaal op, man. Een beetje wat jij met Dua Lipa hebt.’ De vrouw zingt een nummer dat wel alleen maar hoge tonen lijkt te hebben. Milo heeft opeens het idee dat de ruimte en Nick om hem heen verdwijnen en alleen zij nog overblijft. 

‘Nick, waarde vriend. Nu moet je me toch eens uitleggen waarom ik die neobombastische tonen zou verkiezen boven de magische, zoetgevooisde elfenklanken van Kate Bush.’

‘Wat kraam je nou allemaal voor bullshit uit, weirdo? Nu klink je zelfs als mijn pa. Dit word me te veel.’

 

De wazige schim die Nick inmiddels voor Milo geworden is verdwijnt uit de kamer. Kate lost langzaam op, terwijl ze een nummer op een wat lagere toon zingt. Milo neemt nu echt zijn allerlaatste trekje. Vandaag zal hij niet meer stoned worden.

Lid sinds

10 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Virtuoso,

"stoned"goed verhaal. 

Milo heeft extra zin in de waarschijnlijk laatste trekjes van de dag. -- Ik struikel een beetje over deze beginzin. Je hebt hem nodig om de laatste opmerking van het verhaal te verklaren, maar hij klopt voor mijn gevoel niet helemaal. "extra zin in de waarschijnlijk laatste trekjes". Misschien alleen schrijven: Milo neemt nog een paar trekjes of zoiets. Dat het geestverruimend is wordt wel verklaard door het verhaal.

Lid sinds

2 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Virtuoso, je hebt een leuke semi-trip van een stoner beschreven :)

Eén dingetje:

Wel een hotte chick, by the way.

Als ik het goed heb gelezen, wordt deze tekst 'uitgesproken' door de verteller van het verhaal. Dit voelt echter wat uit de toon, aangezien ik dit eerder zou verwachten uit de mond van een van de twee jongens, snap je wat ik bedoel?

Graag gelezen!

Lid sinds

2 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Dat kan inderdaad, maar meestal wordt het verhaal dan vanuit de ik-persoon verteld. Als dit niet het geval is, is er vrijwel altijd sprake van een verteller die boven het verhaal zweeft en vertelt over andere mensen.