Lid sinds

5 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#266 Spot

'Weet jij waar Spot is?' 'Ik ben net thuis.' 'Hij moet uitgelaten worden, maar hij is nergens.' 'Ja... buiten misschien.' 'Heb ik al gekeken. Hij is niet in de tuin.' 'De straat op geglipt?' 'De deur zat gewoon dicht.' 'Toen ik binnenkwam stond de deur op een kiertje.' 'Waarom hoorde ik dan wel de sleutel in het slot?' 'Wist ik veel dat de deur open stond.' 'Maar... hoe kan een hond een deur zelf openmaken?' 'Nou... misschien dat je hem zelf hebt opengelaten.' 'O God.' 'Hmhmm.' 'Zou ik dan...' 'Weet ik niet.' 'Als hij vermist is... hij houdt het nog geen drie dagen uit.' 'Je moet niet denken dat het jouw schuld is.' 'Tim, we moeten hem zoeken... Hé, waar ga je naartoe?' 'Ik heb dorst.' 'Je zweet helemaal.' 'Ik moet het ook nog verwerken.' 'Drink je water, we gaan hem zoeken.' 'Wacht nou even.' 'Waarop?' 'Gewoon.' 'Wat nou "gewoon"?' 'Ik...' 'Tim, vertel.' 'Nee.' 'Kom dan helpen zoeken. Dit heeft geen zin.' '...' 'Wat sta je daar nou?' 'Zoeken heeft ook geen zin.' 'Wat bedoel je dáár nou weer mee?' 'Ik... moet je iets laten zien.' 'Wat heb je gedaan?' 'Kom maar mee.' *buiten, op de oprit* 'Kim, zie je daar, die rode vlek op de bumper?' 'Wat is daarmee?' 'Dat is Spot.'

Lid sinds

1 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Gaandeweg het verhaal beginnen je vermoedens waarheid te worden en zie je voor je wat er gebeurd zou kunnen zijn. Mooi beschreven. Ik vraag me nu wel af wat hij met Spot gedaan heeft. Hij wijst de rode vlek aan, maar waar is de rest van Spot gebleven?

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed verhaal, en inderdaad loopt de dialoog heel natuurlijk. Op een zinnetje na: 'Ik moet het ook nog verwerken.' Dat is een trigger, want wat bedoelt hij daar nou mee? Hij is verder heel laconiek en dan is dit best een 'zware' zin. Daarmee geef je onbedoeld de clou al wat weg. Voor de rest een hele goede invulling van de opdracht!