Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#252 Ik trek het niet meer

‘Oké, die zit. Goed Michael, zou je even van tien terug kunnen tellen?’ ‘Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drr, wee, nnn…’ ‘Goed zo, laten we eens kijken of we ze eruit krijgen. Als er iets is, steek gerust je hand omhoog.’ ‘Aarargh…’ ‘Top. Het kan zijn dat ik er wat langer over doe dan normaal. Vannacht heb ik slecht geslapen. Sinds deze week lig ik in scheiding met mijn vrouw. Ik adviseer je, vrouwen, begin er niet aan.' ‘Araggh…’ ‘Ze ging al twee jaar vreemd met mijn buurman, kan je dat geloven, ik had niets in de gaten. De vuile klootzak! Zo dat is één, die ging vrij makkelijk vond je niet?’ ‘Mmmwwh…’ ‘Ja ik snap je helemaal, ik had het veel eerder moeten opmerken. De laatste jaren waren we niet meer erg actief, op seksueel gebied dan. Ik jogde drie uur per dag. Het verbaasde me altijd hoe ze zo slank bleef. Nu heeft ze ook nog eens recht op het huis en ik? Ik zit in een vochtig appartement in Schinveld… Schinveld nog wel! En daar is nummer twee. Je tandvlees bloedt een beetje, gebruik je wel de stokjes en flosdraad die ik je de vorige keer aanraadde?’ ‘MmmMmm.’ ‘Mijn vrouw vond flossen altijd maar eng, ze hield niet van vreemde dingen in haar mond. Nou, daar is ze toch op teruggekomen. Bah hoe vaak ik haar niet heb gezoend en ik maar denken dat ze veel ham en kaas at… wat een slet. Degene die nu de dupe is, is Tommy, onze zoon van anderhalf. Ik heb zelfs een DNA test aangevraagd! Nummer drie heeft het pand verlaten. Je doet het perfect.’ ‘Ikh wdf.’ ‘Je hoeft niet te huilen. Het komt wel weer goed met me.’

Lid sinds

4 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Heel grappig gevonden het gemurmel van een tandarts patiënt en de tandarts die maar door ratelt. Heel herkenbaar! Voor velen denk ik. Je bent alleen een paar woordjes vergeten. In de eerste zin bijvoorbeeld staat het woord "tellen" verkeerd. En het woordje Er moet nog tussen "ik kan Er wat langer over doen"

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Tjah, die (soms) eenzijdige conversaties bij de tandarts, hé. :thumbsup: Onlangs ook weer eens meegemaakt. :nod:

Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, ik vind het grappig dat de tandarts vaak al iets willekeurige begint te vertellen, misschien om je af te leiden? Maar het idee dat je verdoofd bent en de andere eigenlijk carte blanche geeft in de conversatie vind ik best eng

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Richard, Over een zeer pijnlijke en droevige situatie heb je een knap stukje humor geschreven met een dialoog die niet van alle dagen is! Proficiat. :ontopic:

Lid sinds

9 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Richard Trok de tandarts het niet meer of de patiënt. Ik ben blij dat mijn tandarts niet zo praatgraag is. Graag gelezen.

Lid sinds

9 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het leek me interessant om een dialoog te schrijven waar een partij gedwongen wordt iets aan te horen dat hij niet wil en er niet aan kan ontsnappen.

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Richard, … dat is me even lachen. Je zal maar in die positie zitten en de tandarts moeten aanhoren. Heel leuk bedacht en geschreven

Lid sinds

6 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik was eerst even in de war, maar toen had ik hem door. Leuk gevonden en heel humoristisch opgeschreven! Je hebt de tandarts een duidelijke, eigen stem gegeven, knap! Graag gelezen!