Lid sinds

4 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#229 Stinkende Zaken

Langzaam werd de geur van dennennaalden verdrongen door een geur die ik nooit meer zou vergeten en nog dagenlang op mijn huig zou blijven liggen. Ik verliet het wandelpad en liep een stukje verder het bos in. Plotseling zag ik Langnek met zijn hoofd onder zijn arm achter Sneeuwwitje aanrennen. ‘Takketrut dat je d’r bent!’ riep hij. In zijn buik zat een gat, druppels vleeskleurige massa dropen langs zijn benen. Zo te zien had hij bij Toko Tut de derderangs sushi gegeten. Visgraten vermengden zich met de resten van Langneks smeltende romp. Sneeuwwitje lachte hysterisch en zwaaide met haar Jawa Ionization Blaster. Langnek minderde vaart, struikelde. Hij schreeuwde en smeet zijn hoofd naar Sneeuwwitje. Het hoofd kwam enkele meters voor haar op de grond terecht en stootte tegen een beukenboom. De takketrut schopte ertegen met haar Timberlands en rende verder. Mijn maaltijd van die avond kroop mijn slokdarm in. Ik slikte. Loom en zwaar sloop ik naar het hoofd. De lippen bewogen. ‘Stil maar,’ zei ik. ‘Het komt goed.’ In de verte klonken sirenes. Zijn ogen waren groot, bloed stroomde uit een wond. ‘Het was … was … is nog niet, nog niet klaar. Jij, ze … ze, ze is … vertel haar …’ ‘Ssst.’ Mijn maag trok samen, mijn romp maakte peristaltische bewegingen die ik niet kon controleren. Iets sloot mijn keel af, mijn kaken openden zich. Roodkapje klom naar buiten. Haar ogen vlamden, uit mijn strot trok ze een Jawa Ionization Blaster.

Lid sinds

4 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je zet de sprookjesfiguren in een heel nieuw daglicht. De Efteling heeft ook een donkere kant. Leuk om te lezen. Ik moet wel wat wennen aan termen als 'peristaltisch' (moest het opzoeken) en de Jawa lonization Blaster.

Lid sinds

5 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Stella, het is weer een knap Stelliaans stukje. :thumbsup: Ik mis alleen de duif, was die ondergesneeuwd tijdens de wintersport in Oostenrijk? Ik heb weer genoten! Vooral van die Langnek die zijn hoofd naar Sneeuwwitje smeet. Toko Tut zal ik voortaan mijden.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Stella, Geweldig!! Vooral het woord "Takketrut", ik kwam niet meer bij. :thumbsup:

Lid sinds

6 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Stella heerlijk gelachen en weer nieuw woord geleerd: Jawa Ionization Blaster. Dit vertel je niet aan kinderen hè, de Efteling is veel te leuk, althans het kabouterbos! Fijne dag.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oh god, volgens mij is er een opstand gaande in het sprookjesbos! De dames wachten niet meer op prinsen of boswachters, maar nemen zelf het heft in handen! Ik hoop dat ze eea hebben gepland na sluitingstijd! :) Ik heb die Blaster even gegoogled. Het maakt een fraai plaatje met al die sprookjesfiguren. Met zo'n verhaal heb je geen achtbaan nodig. Ik vlieg zo wel uit de bocht van het lachen.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Stella, een kostelijk verhaal. Ik hoop ook met Chantal dat e.e.a. na sluitingstijd plaatsvindt. Een kijkje in de Efteling bij nacht denk ik zo. Met plezier gelezen. Fijne dag