Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

# 229 Hoe een zoektocht in het bos resulteerde in het genereren van een onverwachte zakelijke samenwerking

Langzaam werd de geur van dennennaalden verdrongen door een geur die ik nooit meer zou vergeten en nog dagenlang op mijn huig zou blijven liggen. Ik verliet het wandelpad en liep een stukje verder het bos in. Plotseling zag ik een otter in een jacuzzi. Via zijn tablet keek hij naar The Bold and the Beautiful. Het feit dat ik wist dat het zich om die serie handelde, is een schaamte die ik tot de dag van vandaag nog niet heb overwonnen. Hij zat daar met zijn Ray-ban zonnebril en een Limocello in zijn rechterpoot. Zijn linkerpoot had hij onderwater, God weet wat hij aan het doen was. ‘Hey.’ riep ik vrij luid. Mijn stem kwam niet boven de heftige discussie van Stephanie en Ridge Forrester uit. Ze hadden het over Ridge’s relatie met een broek, of iets dergelijks. Voorzichtig benaderde ik de otter en legde mijn hand op zijn schouder. Hij schrok hevig en spartelde als een gek door de jacuzzi. De zonnebril hing scheef op zijn gezicht en het werd duidelijk dat hij aan hetrochromie leed. ‘Je laat een otter schrikken.’ was zijn laconieke reactie en klom uit de jacuzzi. Hij droeg een Björn Borg onderbroek, maar het was duidelijk namaak. Een heel verhaal over hoe hij verslaafd was aan het bestellen via Wish. ‘Alleen die horloge heb ik teruggestuurd. Maar de grote vraag is, wat doe je in hemelsnaam in het midden van het bos, mij wat laten schrikken?’ ‘Ik ben opzoek naar de dochter van een melkboer, die in het criminele circuit is beland, niet zo interessant.’ ‘Heb je Zandvoort al eens geprobeerd?’ ‘Dat is een ander circuit. Luister, ik rook een penetrante zweetlucht en wilde weten wat het was.’ De otter hield zijn hoofd omlaag. ‘Het is waar, ik heb een zweetgeur waar ik niet van afkom. Ik probeer al deze natuurlijk producten, maar de kastanje extracten verspreiden de geur juist nog meer.’ Er ontstond een vorm van medelijden in mij. ‘Geen otter hoort zo te zweten, kom ik neem je mee naar de Action.’ ‘Heel aardig aangeboden, maar sinds de financiële crisis in de houtindustrie, heb ik geen cent te makken.’ ‘Dan ben je nog niet bij de Action geweest.’ Ik gaf hem een knipoog, hij wilde me tongzoenen. Legde hem tevens de verschillende gradaties van een knipoog uit. Hij keek zijn ogen uit en gooide het mandje vol met deodorant en een hoop onnodig spul. ‘Wat moet je met een puzzel van duizend stukjes? In het bos heb je niet eens een goede ondergrond om hem ergens neer te leggen.’ ‘Ik doe wat ik wil. Lekker puh.’ Had niet verwacht dat hij zo strontvervelend zou gaan doen. We kregen slaande ruzie, midden in het gangpad van de bloempotten. Klanten en personeel renden op ons af en filmden het van veertien verschillende hoeken. Het filmpje heeft ondertussen al honderd miljoen views. We delen de royalty’s sam sam. De otter is zijn eigen weg op gegaan en produceert nu softcore porno voor een streamingdienst.

Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Richard, hoe krijg je zoveel absurditeiten in 300 woorden tot één geheel. Dat kan jij alleen, ik heb er smakelijk om gelachen. Fijn weekend.

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Vermakelijk en toch word ik er gelijk triest door. Als de bossen nu ook al vervuild worden met commerciële bosbeesten, Feestboekslogans en reclamestunten van de Action... :crybaby: Nog triester is dat dit steeds meer realiteit is. Die stink-otters bestaan ook in het echt. Helaas. :crybaby:

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Alle malligheid op een stokje. Of eerder in een jacuzzi of waar dan ook. Tja, we hoeven maar om ons heen te kijken of in te loggen op het internet en het is nonsens alom. Dat is goed weergegeven. Grote grijns om onze beste Marie dat het samengevat is in driehonderd woorden. In de korte tijd dat ik hier lees en schrijf heb ik jou zelden iets kort zien samenvatten. Zelfs je titels worden steeds langer.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Richard, je hebt me weer een lachstuip bezorgd met je bizarre verhaal. Dankjewel! PS vergeef me het lezertje pesten, ik hoop dat je in het bos vindt wat je zo nodig moet weten en er toch nog van kan slapen. ;)

Lid sinds

6 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je dompelt me als lezer onder in een warm bad van heerlijke absurditeiten. Een diepe buiging voor je fantastische fantasie en humor. Misschien wil je het nog even doorlopen, ik zie hier en daar wat slordigheidjes. 'Via zijn tablet keek hij ...' is 'op zijn tablet' denk ik, en 'De otter is zijn eigen weg op gegaan' zonder 'op'.