Lid sinds

3 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#212 Doei!

Ik schijn een winnaar te zijn, als ik de verhalen mag geloven. Miljoenen van die dikkopjes zoals ik deden mee aan een zwemwedstrijd in een of andere lauwe, slijmerige substantie. Wie als eerste zijn kop in een ei douwt. En dat nog in het donker ook! Ik heb dus gewonnen. Negen maanden geleden ging ik als eerste dat eitje binnen. Er waren er nog een paar die probeerden me aan mijn staart terug te trekken, maar dat is ze mooi niet gelukt. Sindsdien was er nog wel vaker zo’n zwemwedstrijd, maar dit was míjn ei en de eieren waren op zodat al die losers konden afdruipen. Naarmate de tijd verstreek waren ze trouwens steeds minder partij voor mij; ik werd alsmaar groter en kon ze op het laatst niet eens meer zien. Nu zit ik hier, lekker warm. Met altijd mijn natje – nee, geen droogje, dat komt later wel – en ik hoef alleen maar te slapen. En te groeien natuurlijk, maar dat gaat vanzelf. Net als eten, daar hoef ik niks voor te doen. Geen gedoe met luiers, ik laat alles maar gewoon lopen. Nee, ik vind het wel best zo. Wel vervelend is dat ze af en toe met geluidsgolven naar me kijken, dat is best irritant. En van de week werd ik met een felle lamp in mijn gezicht geschenen. Vreselijk! Mijn vader had weer eens gedronken en dan wordt hij lollig. Hij zei dat baby's op het licht afkomen en toen moest mijn moeder met haar benen wijd, dan kon hij de zaklamp ervoor houden. Tjongejonge, wat een pret. Maar niet heus. Verder zit ik hier goed. Niks meer aan doen, houden zo. O wacht, daar is weer zo’n zwemwedstrijd. Ach, ik heb toch al gewonnen, ik laat het maar langs me afglijden. En daarna doe ik weer een tukkie. Doei!

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Ton, … dat is echt weer een verhaal van Ton. Smakelijk verteld, je avatar helpt echt mee; geloof het of geloof het niet. Met plezier gelezen. Ik heb er echt om moeten lachen. Je hebt een mooie grijze regel van Jon Lannon; doet me denken aan Marcus Aurelius. Doei Ton ;) :thumbsup:

Lid sinds

9 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Tja, eigenlijk zijn we allemaal winnaars! En deze van jou is een echte, relaxte dude :). Maakt zich niet druk om de capriolen van zijn ouders en staat niet graag in de spotlights. Hier, net als bij Riny een grote glimlach, dank Ton!

Lid sinds

4 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ton, heerlijk jouw stukje te lezen met dit druilerige weer, ik heb weer kunnen grinneken, miste eigenlijk Esina wel! Fijne zondag.

Lid sinds

3 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi allen, hartelijk dank voor jullie fijne reacties. Ik ben blij dat jullie hebben kunnen grinniken, glimlachen, grijnzen en lachen. Heb ik niet voor niets een stukje nachtrust opgeofferd... :p @Mw.Marie; Esina komt vast wel weer eens acte de présence geven, ik zie haar regelmatig dan sleur ik haar wel weer eens een verhaal in.

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
"O wacht, daar is weer zo’n zwemwedstrijd. Ach, ik heb toch al gewonnen, ik laat het maar langs me afglijden. En daarna doe ik weer een tukkie." Leuk einde van het verhaal. Het begin natuurlijk ook. :)

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
In ieder geval is dit een onderwerp waarom je kunt lachen. Ook jouw verhaal past daar bij. Ga maar lekker slapen. Verder kun je toch niets doen.