Lid sinds

5 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#192 Vlucht

Het vliegtuig vloog op zijn kant rakelings langs de flat.

Lid sinds

7 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Deze is mij een beetje te wild, maar zit zeker vol actie. Mijn eerste reactie is: mwah, onwaarschijnlijk. Daardoor zou ik niet worden getriggerd om verder te lezen.

Lid sinds

2 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zit het personage in het vliegtuig? Ziet het personage het vliegtuig? Er zou nog iets aan vooraf kunnen worden geschreven, of iets aan toegevoegd kunnen worden om het meer inhoud te geven. Voorbeeld: Nadat ik zojuist voor de laatste keer de Statue of Liberty aan me voorbij zag gaan, vloog het vliegtuig op zijn kant, rakelings langs de eerste flat. Waarom voor de laatste keer? Weet het personage dat nu al? 9/11? Welke flat? Eerste? Komt er dan nog één? Op al deze vragen zou je veel (verschillende) antwoorden kunnen verzinnen. Ik daag je uit!

Lid sinds

6 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
je triggert een herinnering: over ons huis vloog een jager met haperende motor, een minuut later een rookwolk achter het bos, 's avonds de Britse piloot bij ons aan tafel, mijn eerste woord Engels: yes. Ik vind het voorstel van Janko veel te lang: Voorbij/Achter het statue of liberty

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
'op zijn kant' vind ik niet zo mooi. Wel krijg ik er een beeld bij en zou graag de tweede, derde, vierde ... zin willen lezen.

Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Schrijf wat de HP ziet; een landingsgestel/ een vleugel/ passagiers ? Geef de lezer een beeld dat schokt en triggert om verder te lezen.