Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#187 Ster

Ster Eén woord is genoeg om het gat te vullen, één woord, maar verzin het maar eens. Arm in arm vorm je een kring met zijn vrienden, je ziet zes paar voeten als de punten van een ster. Eén punt ontbreekt, niemand kijkt je aan en dat zwijgen hoort erbij, denk je. Dit is waar het om draait, de bal in je keel is droog en pluizig als het tapijt onder je sokken. 'Godverdomme!' zegt er één, rechtsvoor valt een traan.

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Anton: als ergens een vloek terecht is gebruikt om betekenis te geven is het hier wel, knap gekozen voor mij staan ze in een paardenstal, de meesten zien tapijt als ondergrond

Lid sinds

7 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ontroerend, ik maak er uit op dat er iemand overleden is en HP met vrienden van die persoon in de cirkel staat en dat iedereen elkaar probeert te steunen in het verdriet. Klopt dat? Het vloekwoord doet recht om de onmacht aan te geven wat mij betreft. Mooi vind ik het.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Peter, I-Kat, bedankt voor de reacties. Een paardenstal, daar had ik niet aan gedacht, ik zag de vloer ook voor een tapijt aan, hoop dat dat het is anders klopt mijn verhaal niet. Ik ben ook niet zo van het vloeken I-Kat maar het ging inderdaad om een uiting van onmacht, verdriet en frustratie bij een groot verlies.

Lid sinds

16 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Mooi. Echt mooi. Zonder opsmuk. Zó, dat het raakt. En ook maar even wat verhalen op je mooie website gelezen. Over de wesp en die over de fluim. Ik kom daar nog eens terug. :) :thumbsup:

Lid sinds

7 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Prachtig Anton, vloeken is wat we nu eenmaal doen als we als mens geen grip hebben. Dit is zo’n situatie waar het niet meer dan normaal is en waardoor je verhaal helemaal klopt.

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Mooi, Ik had deze al een tijdje geleden gelezen en wilde wat schrijven, een woord is voldoende met een lang stuk tekst erachter.