Lid sinds

5 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

# 155 Leef godverdomme leef!!!

***alvast excuses voor het vulgaire taal gebruik*** Fluffy Nee!!! Slippende banden, klote storm ook. De chauffeur van de Lada ligt bebloed met zijn hoofd tegen het stuur. Mijn Fluffy doormidden gekliefd. Ik neem zijn levenloze lichaam naar de zolder, maak mijn tafel vrij en steek de draadjes van mijn modeltrein transistor in zijn anus. Neem de ladder die in de hoek staat en open het zolderraam, wachten op bliksem. Een knal... een schicht schiet door Fluffy... "Leef Godverdomme leef!!!" Maar hij fikt door en mijn trein werkt ook niet meer. Vieze brandlucht en een rottend lijk in een Lada voor de deur. Ik haat storm.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De waanzin weer ten top! En weer zo geschreven dat ik het voor me zie. :thumbsup: (In mijn leesbeleving was Fluffy een teckel. Vanwege doormidden }) )

Lid sinds

3 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Mooi verhaal weer, deze freewritting van jou. Het is toch geweldig hoe je de stem van de schrijver ook (of moet ik zeggen: juist?) in het freewriten terug blijft zien.

Lid sinds

6 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Richard, ... met plezier gelezen. Dit 'plezier 'komt dan van het meeleven en meebeleven van de omstandigheden. Door dat ellendige onweer, de onwaarschijnlijke gebeurtenissen en de radeloosheid die alleen maar tot grove taal kunnen opzwepen...

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik wist niet dat je familie bent van the Adams family. }) Is Fluffy het liefkoosnaampje voor Frankenstein? Waanzinnige freewriting :thumbsup:

Lid sinds

6 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Onnavolgbaar en fascinerend. Voorlopig hou ik het erop dat Fluffy een opblaaspopje is.