#150 Irma, volle maan en een zoen erop volle maan

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#150 Irma, volle maan en een zoen erop volle maan

Irma, volle maan en een zoen erop ‘Wat ben je toch ook een bokkig serpent. Vals slangenmens dat je daar bent. Bloedzuiger is nog te netjes, maar de laatste dagen haal je het bloed vanonder mijn nagels vandaan.’ Met deze woorden nog naklinkend in de slaapkamer, draait Jaap zich om en stampt nijdig de trap af. Met een knal sluit de voordeur achter hem in het slot. Vol zelfmedelijden laat Irma zich op het bed vallen en begint hartgrondig te snikken. Ik kan er toch ook niets aan doen, troost zij zichzelf om toch maar een verklaring voor haar gedrag te geven. Ik begrijp mezelf niet meer. Waarom doe ik toch zo onuitstaanbaar. Na een half uur gaat ze rechtop zitten en besluit om te gaan douchen. Meestal helpt dat om van een kreng naar een mens te veranderen. Zuchtend staat ze onder de straal en ineens gaat haar een licht op: nee, ik word niet ongesteld, het is wat anders. Kennelijk heeft Jaap ook genoeg aan een afkoeling van een half uur want als Irma nog doucht, komt hij alweer thuis. Hij loopt kalm de trap op. Het douchewater klettert nog. Irma komt met een badlaken omgeslagen de slaapkamer weer in en ziet Jaap staan. ‘Lieverd, sorry voor daarnet. Ik wist niet wat ik mankeerde, ik was echt verschrikkelijk. Ik weet hoe het komt, het is de maan. De stralen van de volle maan maken mijn hormonen onhandelbaar. Ik doe mijn best om daar een volgende keer eerder aan te denken. Kom, een zoen op de pijn die ik je deed.’

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Suma, ... waar een volle maan al niet goed voor is. Ja, het is waar, mannen hebben ook hormonen. Wat goed dat je dat hebt doorgegeven. Het was leuk om te lezen.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag Suma, Leuk om te lezen dat inderdaad ook de mannen last kunnen hebben van de volle-maan-energie :o Kun je wat meer witregel invoeren? Dat oogt mooier en leest lekkerder. Bij voorbeeld achter "vanonder mijn nagels vandaan". De verzoening op het eind is origineel en gevoelig. Fijne man ondanks dat ie behoorlijk kan "schelden". Hij probeert het goed te maken. Graag gelezen. :o

Lid sinds

7 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Suma, Een pittige verbale volle maan ruzie :thumbsup: Ik las de laatste regels als zijnde ter invulling of om naar te raden door de lezer. Wie bied aan de pijn te kussen, hij of zij? Ik vind dat een leuke vondst om het aan de lezer te laten. Maar vermoedelijk zie ik iets over het hoofd gezien de voorgaande 2 reacties. Hoe weten zij dat hij degene is?

Lid sinds

4 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Van kreng naar mens veranderen vind ik leuk gevonden. Ik dacht ook dat de man de laatste zin uitsprak maar het kan ook de vrouw zijn. Als het de vrouw is vind ik het minder leuk. Ik wist niet wat ik mankeerde is volgens mij beter in de tegenwoordige tijd, ik weet niet wat ik mankeerde.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank jullie voor de fb. Witregels, prima, ik denk er de volgende keer aan. En wie de laatste zinnen uitspreekt, dat kunnen beiden toch zijn? Met opzet, dus geslaagd. vrouwen of mannen, wie de hormonen passen trekke ze aan. :lol: