Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#95- Geen woord.

Ik krijg de rode draad van haar verhaal maar niet te pakken als zij in haar spraakwaterval van de hak op de tak springt. Ze zet nergens een punt achter, daar is ze namelijk geen liefhebber van en ze vult ieder gaatje. Of ze haar snavel dicht kan houden, vraag ik na een tijdje en wijs naar mijn oren die dreigen los te laten. Ze haalt haar schouders op terwijl ze nu honderduit gaat. Ze komt nooit één woord te kort in een zin, zegt ze en ze hoeft er ook niet naar te zoeken, zegt ze.

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:lol: Madd, ik kan er niets aan doen, maar ik zie een waterval voor me waarlangs allemaal hakken en takken aan en rode draad bungelen. Is dat normaal? Ik was even bang dat je het over mij had. ;) Nu kan je in gedichten punten met opzet weglaten om de natuurlijke 'eenduidige' lezing te verstoren, maar iets zegt me dat jouw hp dat effect een worst zal wezen. De herhaling van 'zegt ze' vind ik leuk en typerend voor de hele situatie.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
@Madd, je tekst klinkt gehaast. ;) Ik zou persoonlijk [van mijn kop] weglaten omdat oren daar nu eenmaal horen. Het tweemaal [zegt ze] in [Geen woordpunt] is speels, humoristisch en goed gekozen. Zoals [ze vult ieder gaatje].

Lid sinds

17 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Oh, vreselijk, dat soort mensen. En als je dan zelf niks zegt, wordt het nog erger! Jammer dat je maar 100 woorden mocht gebruiken, anders had je ons mee kunnen laten genieten van het geratel.

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Elyse, ik had het over mijn zus die onafgebroken kan praten. Ze zegt, zegt ze, zijn stopwoorden die ik herhaaldelijk hoor. Vandaar. Gehaast. Dat klopt, ze rent met woorden, dat wilde ik weergeven. Die kop kan weg, ga t aanpassen, madame Mili! Annemieke, gelukkig herken je dat! Petra, het ratelt maar door, ik viel weleens in slaap als ze mij ruim een uur belde; tenslotte hoef je niets te zeggen. Dank jullie wel voor de reactie!