Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Schrijfopdracht 91: Lentegevoel!

De koddige kater zingt in het rond. De melancholieke muis is daardoor verstomd. Vogeltjes fluiten nu of ze muiten. De geur van hyacinten komt binnen als ware linten. De harige honden zwieren met hun staarten. Jonge hengsten galopperen met hun staart rechtop in hun aard. Vurige veulens rennen in de zon een mooie baan. De vuile varkens kwispelen met hun staartjes in een warm modderbad. De wijde winterse wereld ligt net achter ons. De zomerse zon komt eraan. Tuitige tulpen laten zich zien. De guitige groene naaldjes als eerste aan de larix boom. Tuinen als muziekkoren zo mooi. Roodborstjes dragen hun rode bef opgewekt. Geen vrije vogel die zich niet horen laat. Zelfs de krassende kraai laat zich niet onverlet!

Lid sinds

9 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een vrolijk gedicht vol beelden mw. Marie Wat betreft het "bijgewerkt": Dat verwijst er niet naar dat jij je tekst hebt bijgewerkt (dat dacht ik ook in het begin), maar het geeft aan dat er in je tijdlijn nieuwe reacties zijn bijgekomen.

Lid sinds

8 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Bedankt Nel. Het raadsel van bijgewerkt is opgelost! Dank voor het lezen en je reactie :) Dank Maddbrug voor het volgen van mij en je reactie :)