Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Een doodnormale woensdagochtend #70

Werd wakker. Nog steeds stijf. Hoofd tegen de volle boezem van Venus Delight. Een naam als een pornoster uit de jaren zeventig, met kwaliteiten uit dit tijdperk. Pietro out in de badkamer. Spuit diep in zijn aderen. Zocht hartslag. Hij leefde nog. De laatste dagen geleefd op cocktails van verdovende producten. Stoelgang waterig, veel spetters. De huiskamer had wat weg van een iets vrolijkere dag uit de Holocaust. Raining Blood van Slayer. Op de muur etensresten, Gnocchi, of iets dat klinkt als een SOA. Maaien in de vuilnisbak. De bel ging. Openende de deur. Jehova's. Liet ze binnen. Geschreeuw. Verlichting.

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
... en gezond weer op. Jehova's in de rol van 'even Apeldoorn bellen'. Ze zijn van alle markten thuis. Leuke schets.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dat de jehova's met z'n zessen kwamen is logisch, ze kwamen vast de duivel uit het drugshol drijven. Lekker smerig beschreven.

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Wat ben je toch een malle gozer. Lekker stukje. Eigenlijk een vies stukje, maar het las wel lekker. Ik denk dat je blij bent dat het donderdag is.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Nee Milli, die had iemand van thuis meegenomen en in mijn magnetron gestopt en vergeten eruit te halen waardoor de ontploffing niet kon uitblijven. Het rook wel lekker voor een paar uur.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Iets te ranzig voor mij, maar de Jehova's binnen laten is een goeie grap. Goed stukkie! Nog 1 ding: Heb je nu lopen maaien in de vuilnisbak? Of zitten er maden in de vuilnisbak?

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Heerlijk pakkend verhaal. Schitterende sfeerbeschrijving, de jehova's maken het compleet, die werpen het licht erop. Lekker smeuïg.

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Duidelijke eigen stijl. Kort en krachtig. Leuk. Paar vragen en opmerkingen: waarom verleden tijd? ‘Een iets vrolijkere dag uit de Holocaust’ kan de lezer wat afleiden van je verhaal. Je wil graag harde vergelijkingen, maar vraag je af of het echt nodig is. Kill your darlings. En dan de SOA, ik ben nu telkens aan het bedenken welke SOA dat kan zijn. En of je echt in die vuilnisbak maait naar iets eetbaars. Ook ben ik benieuwd hoe je opendeed. Zie je nog compleet verdoofd rondlopen, wijdbeens in je boxer voor de deur, deur open, beetje knijpend met je ogen tegen het licht. Jehova’s die misschien wel even naar je kijken alsof ze dit dagelijks meemaken. Elkaar aankijken, knikken en vastbesloten je huis binnengaan.

Lid sinds

9 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Nina, Bij die vragen sta ik ook wel eens stil, dan schrik ik wakker en schenk ik de koffie in ;) Bedankt voor je feedback en dat je het beeld weet aan te vullen :)