Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Bij leven

Bij leven geloofde ik niet zo in een leven na de dood. Hell no! Stijl is als Herpes. Je hebt het of je hebt het niet. Ojee, mijn huid voelt al dagen, misschien wel weken, gortdroog aan. Zal ik nu mooi opdrogen? Fuck, waar zijn alle spiegels gebleven? By the way, what happened to god’s light? Met mijn handen zoek ik voorzichtig mijn poolvossenbontje om mijn schouders op. Hè jakkes, wat krioelt daar? What the fuck? Hoe kwam ik in godsnaam hier terecht? Ik weet het niet. Waarom moet dit mij nou overkomen? Wat voel ik nu? Laten de gouden lovertjes van mijn jasje nu al los? Pff, flut kwaliteit van tegenwoordig. Waar is die rot styliste die het jasje zo aanprees. Een Gucci! Amahoela… How the hell did I end up here in this black hole? Ik herinner mij de operatiekamer en de knappe, plastische chirurg. Had ik echt zo’n afzichtelijk, groene operatiejurk aan? Really? En zo’n stom netje over mijn blonde lokken. Hoe ben ik dan in godsnaam hier in dit donkere hol terecht gekomen? Dit hadden we niet zo afgesproken. Moet ik die knappe chirurg toch maar aanklagen? Met de dag vallen er meer gaten in mijn designers japon. Ik zwem er in. Tjonge, tjonge, heb ik hiervoor jarenlang liposuctie ondergaan. Afgezien! Pijn geleden om in stomme designers jurken te passen, waar nu gaten inzitten? Pff, was dit het? Waar blijft dat fucking life after death? Ik heb nu wel zin een goed feestje. Mijn haar zit nog goed. Nog wel.

Lid sinds

9 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Bijzonder dit dagboekfragment vanuit de kist opgemaakt! :thumbsup: Leuk geschreven met die Engelse zinnen erdoor heen. Het zal vast een celebrity zijn geweest of anders rekent ze zichzelf er zeker toe! Is ze overleden op de operatie tafel en wie is het? Graag gelezen! :)

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
@Marietje, dank voor jouw feedback en reactie. Het gaat over Joan Rivers en inderdaad vanuit haar kist. Geinspireeerd op een stukje in de Volkskrant magazine dit weekend over de stijl van Joan Rivers.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Toen ik je fragment las, dacht ik dit moet een jonge meid zijn. (Hé of Hè (?) aanprees. - aanprees? geëindigd? ondergaan en afgezien? wel zin een - wel zin in) Wat een heerlijk idioot verhaal.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Nuha, ik vond de opbouw erg mooi. Er zat veel spanning in, wie is het toch? (ik lees hierboven dat het Joan Rivers is vanuit haar kist) Een bijzondere insteek en vanuit een bijzondere situatie beschreven :D Best eng, 'wat krioelt daar?' Heerlijk geschreven in haar stijl en humor, de complimenten! :thumbsup:

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
tijl is als Herpes. Je hebt het of je hebt het niet.
:lol: Dit vond ik echt een geweldige vondst! :thumbsup: Ik heb je verhaal graag gelezen. Ik vond het wel vreemd en het duurde even voor ik doorhad dat het om een lijk ging.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
:lol: Ik geef toe dat Joan Rivers er zelf niet direct uitgehaald had, maar nu je het zegt ... is ze het wel helemaal. En dan het idee dat ze vanuit het graf schrijft; ook helemaal haar en helemaal leuk!

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Tja, dank voor jouw feedback, heb het aangepast. En het was heerlijk om zo'n idioot verhaal te schrijven, even helemaal losgaan

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi Schrijfcoach Alicia, dank voor de mooie opdracht en de complimenten! @ Anneborneman, de quote is ook echt van Joan Rivers, als ik de VK mag geloven. @ ScHrijvenmaar, Thanx!