Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

# 47 - Aanzien

Ze keek me verleidelijk aan met haar, door lange wimpers omlijste ogen. Ze zat precies zover voorover gebogen dat haar blouse een stukje open viel en de warmte van haar mooie borsten voelbaar werd. Haar blonde lange haren schoof ze telkens opzij als die dreigden in het uitzicht te glijden. Soms raakte ze mijn arm zachtjes aan. Ze sprak over de scheikunde les die we net achter de rug hadden. "Wat moest ik lachen toen die reageerbuis ontplofte." Daarbij maakte ze het gebaar van een woeste ontploffing en zwaaide zover met haar armen dat ze mij in mijn gezicht sloeg. "Oh, sorry. Wat doe ik nou toch weer." Ze streek door mijn haar en gaf me een vluchtige zoen op mijn hoofd. Ze stond op. "Ik zie je zo bij Nederlands." Haar kapotte jeans liet een glimp van haar blote bruine benen zien. Met wiebelend achterwerk liep ze bij me vandaan. Ze was echt beeldschoon. Ik was een bofkont dat ze haar oog op mij had laten vallen. Het zou niet lang meer duren of we hadden verkering. Mijn vrienden waren stik jaloers. Door haar werd ik als een toffe gozer gezien. Als ik iets zei was iedereen stil en luisterde respectvol. Er werd hartelijk gelachen om mijn flauwe grappen en niemand waagde het om voor te dringen bij de koffie automaat. Ik was Tom, ik was cool en ik zoende binnenkort met de mooiste meid van de klas. Het aanzien dat ze mij gaf vond ik echt tof. De rest deed me niets. Haar openvallende blouse, haar sexy kont, nee ik viel helemaal niet op haar. Ik liet het voorlopig maar zoals het was. Misschien dat ik ooit nog eens het lef had om tegen Bas te zeggen hoe leuk ik hem vond.

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Arm mooiste meisje van de klas, ze gooit haar hele hebben en houwen in de strijd en gaat niet krijgen wat ze wil. Maar ergens wel voorstelbaar van Tom dat hij het voordeel van de situatie wil gebruiken. Verschrikkelijke periode, die ellendige puberteit. Ik vind dit een aangenaam verhaal. Het lees er duidelijk en prettig weg.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Leuk verhaal, Angelieke. Verrassende wending. Jammer voor Tom dat hij niet op meiden valt. Heeft hij een mooie aan de haak geslagen, valt hij toch op Bas. Het kan raar lopen.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Angelieke, Mooi verhaal. De houding van Tom is begrijpelijk Maar gaat hij dit echt doen(?)
ik was cool en ik zoende binnenkort met de mooiste meid van de klas.

Lid sinds

6 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Mooi geschreven. Helemaal van deze tijd qua taalgebruik en kleding, terwijl het natuurlijk tegelijkertijd van alle tijden is. Je moet nog even nakijken of sommige woorden niet aan elkaar geschreven moeten worden.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Johanna - Dank je wel. Ik denk dat het meisje niet lang alleen blijft tegen die tijd. Ze zal zo weer een andere lover hebben. Voor Tom is het lastiger. En ja, gelukkig is die tijd hier al lang achter te rug. @ Dos - Bij jouw reacties wacht ik altijd op tips en verbeterdingetjes, maar deze keer helemaal niets. Dank je voor dit compliment en natuurlijk voor het lezen. @ JanP - Ja, hij gaat haar echt zoenen. Hij wil nog even de schijn hoog houden. Dank je wel voor het lezen. @ nyceway - Ja van die woorden maak ik wel eens een rommeltje. Dan kijk ik op Goolge, maar als jij nog foute losse woorden hebt gevonden hoor ik het graag. @ Cookie - Dank je wel voor je compliment!

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Dos - Bij jouw reacties wacht ik altijd op tips en verbeterdingetjes, maar deze keer helemaal niets. Dank je voor dit compliment en natuurlijk voor het lezen.
Ik viel ook op die sexy kont, dat verblindde me voor eventuele fouten in je tekst.

Lid sinds

7 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik vind het zulke doodzonde! Vallen de mooiste meiden nu werkelijk altijd voor de verkeerde mannen? Zat ik er net zo van te genieten en te hopen op een stomende liefde... en dan gebeurt dit. Ja Angelieke... 't is me wat hoor. Ik was Tom, ik was cool en ik zoende binnenkort met de mooiste meid van de klas. De toekomstgedachte is in deze zin heel mooi! Leuk geschreven verhaal. :thumbsup:

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Zo! Verrassend en helemaal YA. Past heel goed in dit thema Angelieke. Je identiteit vinden is zo passend. Knap gedaan!

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ schrijvenmaar - Ja, vooral als je niet goed voor je identiteit uit durft te komen. Dank je wel voor het lezen. @ Rynlandt - Fijn dat je mijn verhaal leuk vond. Dank je voor het compliment. @ maddbrug - Ik ben blij met je compliment want ik heb niets met YA-verhalen, maar heb het wel geprobeerd.

Lid sinds

8 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Een goed verhaal, het thema past perfect bij YA. Het twijfelen over de identiteit en hoe men het prijs gaat geven. Het wikken en wegen wat te doen, de populariteit, ergens bij willen horen als eerste prioriteit. :thumbsup: Ik heb een paar kleine puntjes op zaken die mij minder verblinden dan @Dos! :p [ de warmte van haar mooie borsten voelbaar werd.] Hier lijkt het alsof de borsten warmte uitstraling als een kachel terwijl de borsten en billen de koudste delen van een vrouw zijn. Ik denk dat anderen er warm van worden want hij zou er ongevoelig voor moeten zijn. [Haar kapotte jeans liet een glimp van haar blote bruine benen zien.] M.i. kan het woord blote hier weg, dat is duidelijk genoeg. Omdat de rest van de tekst vlot en beeldend geschreven is vielen deze zeurdingetjes me op. Goed geschreven! :thumbsup:

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
@ Marietje - Dank je voor je kritische blik. Ik ben het met je eens dat het woord "blote" weg kan. Met je eerste punt ben ik het niet eens. Ben wel blij dat je het noemt want nu heb ik er nog eens over nagedacht. Je hebt gelijk als je het puur uit wetenschappelijk standpunt bekijkt. Ik denk echter dat borsten wel degelijk een warme uitstraling kunnen hebben. Net als iemand die in zijn geheel warmte uitstraalt terwijl hij het in werkelijkheid best koud kan hebben. Ik ben blij dat je het zo goed gelezen hebt. @ Allie Calhoun - Fijn dat je toelicht waaróm je het een goed verhaal vindt. Bedankt voor je compliment. @ Blavatski - Ik vind dit een groot compliment omdat ik niet had gedacht dat ik een YA verhaal kon schrijven.

Lid sinds

7 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Een onverwacht einde, leuk. Misschien werkt het sterker als je het verhaal in de tegenwoordige tijd zet. Of als je de laatste alinea in de tegenwoordige tijd zet. Je zou de regels van 'haar openvallende blouse...het was' ook kunnen weglaten. Dan krijg je: ik ben Tom, ik ben cool en zoen binnenkort met de mooiste meid van de klas. Het aanzien dat ze me geeft, vind ik echt tof, de rest doet me niets. Misschien dat ik ooit nog eens het lef heb om tegen Bas te zeggen hoe leuk ik hem vind.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik heb het echt met je HP te doen! Je zal toch maar elke dag weer zo'n act moeten opvoeren, alleen maar om je status te behouden, verschrikkelijk. Ik hoop echt oprecht voor je HP dat hij ooit zichzelf durft te zijn. Dan maar wat langer wachten op je koffie. ;) Graag gelezen, je einde zorgde voor een verrassende twist.