Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

Gebruik van omgeving opdracht 11

Via een brug die de Perzische golf inloopt, komt de taxi bij het zeven sterrenhotel Burl Al Arab aan. Het is een ongelooflijk mooi vormgegeven hotel, dat op een eigen eilandje in de zee staat. Het staat er zoals het Vrijheidsbeeld voor New York staat. Hoog, wit en imposant. Vanochtend heb ik een mooi mantelpakje aangetrokken om een goede indruk te maken. 'Goedendag, u moet Veerle van de Wetering zijn', zegt een vriendelijke stem. Ik ben mevrouw Marshall’, en geeft me een warme handdruk. Haar vriendelijke ogen stellen me gerust. Even dacht ik dat ik tussen al dat pracht en praal niet veel voorstelde. Ik ben het gewoon niet gewend om in zo’n omgeving te solliciteren. Met iets meer vertrouwen stap ik na haar de roltrap op. De muur naast ons bestaat uit een grote aquarium, waardoor het lijkt alsof we zo de zee inkijken. 'Wij ontvangen de klanten altijd met een drankje naar keus. We hebben alle tijd en aandacht voor ze. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn net zo belangrijk als professionaliteit’, verteld mevrouw Marshall terwijl we de beauty salon binnen stappen. Nou dat leek mij in een hotel als dit ook niet anders kunnen. Gelukkig had ik wel ervaring opgedaan tijdens mijn stages in luxe beautysalons. Even later loop ik met een goed gevoel naar de uitgang, en zie mezelf hier al rondlopen in dit sprookjesachtige decor van 1001 nacht.

Lid sinds

10 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
HP, jonge dame solliciteert in een voor haar luxe omgeving. Ze is wat onzeker daardoor. Ze verwondert zich over de pracht en praal maar voelt zich er wel thuis. Ze heeft haar best gedaan en dat wordt gewaardeerd, en dat geeft haar weer zelfvertrouwen. Na het gesprek ziet ze de toekomst met haar baan op die plek, vol zelfvertrouwen tegemoet.

Lid sinds

17 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jonge vrouw, niet rijk en niet hooggeplaatst, is op zakenreis in Dubai. Ze is geimponeerd, dus het gevaar is groot dat zij ergens zal intrappen, waar ze nog veel spijt van krijgt.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Jonge vrouw, heeft wel gewerkt als stagiaire in beautysalons, maar er zelf niet als klant gebruik van gemaakt. Ze is deze rijkdom, pracht en praal niet gewend. Ze is wat onzeker, al lijkt dat nergens voor nodig.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Vrouw van midden 30 op sollicitatiegesprek in een erg luxe hotel. Ze heeft na een aantal jaren als secretaresse te hebben gewerkt het roer helemaal omgegooid. Ze heeft een opleiding tot beautyspecialist gevolgd en wil nu in een warm land haar droom verwezenlijken.

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hi Schrijvengeluk, ik verwacht niet veel reacties meer, kun je je geheim verklappen? en vertellen of je iets van deze opdracht geleerd hebt

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Iedereen begreep dat het om een jonge vrouw gaat. Sommigen herkenden zelfs de stad Dubai. Ze heeft inderdaad wel ervaring, maar deze omgeving is nieuw waardoor ze even moet wennen. Het lukt haar inderdaad om zich hier thuis te voelen, totdat.........Dus PetraO had gelijk. Wat ik er van geleerd heb, is dat ik het de lezer nu wel erg makkelijk heb gemaakt, door al veel over de HP te beschrijven. Ik had nog meer alleen de omgeving via haar interpretatie moeten laten spreken, dan was de opdracht beter tot zijn recht gekomen. Oefening baad kunst. Dus op naar opdracht 12

Lid sinds

10 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuk Schrijvengeluk. En mooi wat je ervan geleerd hebt. Er komen nog twee opdrachten van mijn hand, waarin ik hier verder mee doorga. Dus je krijgt nog een herkansing, al vond ik dit echt niet slecht

Lid sinds

17 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De hoofdpersoon is onder de indruk van haar omgeving. Ze voelt zich er door geïmponeerd, niet echt door aangetrokken. Ze is nog wat afstandelijk. Ze is nog een outsider, niet een onderdeel van de omgeving.