Online schrijfgroep spanning/ thrillers/ detectives

Hallo allemaal,

Zitten er hier mensen die bezig zijn met een verhaal in de categorie spanning en thrillers en die het leuk vinden om een schrijfgroep te hebben die hier ook mee bezig is?

Stuur me dan een berichtje met wie je bent, wat je verwachtingen zijn en wat je graag zou willen, wie weet kunnen we zo een nieuwe schrijfgroep starten!

Groeten,

Mila

Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Mila,

Het lijkt me leuk om aan te sluiten. Mijn naam is Nathalie, 37 jaar. Het lijkt me fijn om (bijvoorbeeld) 1 x per maand samen te komen om onze ervaringen met het schrijfproces te delen en elkaar vooruit te helpen, mocht je ergens tegenaan lopen/ergens niet uit komen. Ook zou het fijn zijn om voor elkaar te kunnen proeflezen.

Groetjes Nathalie

16 februari 2023 - 10:32

Lid sinds

1 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

 

Hoi Mila,

Ik ben Christy en 17 jaar oud. Ik ben begonnen met het schrijven van een thriller. Het lijkt mij heel erg leuk om deel te nemen aan een schrijfgroep die in dezelfde genre schrijft: Thrillers. Ik zou het fijn vinden om in deze schrijfgroep elkaar hulp en tips te bieden. En elkaars proeflezers te zijn!

Ik hoor graag van je! :))

Groetjes,

Christy

 

17 februari 2023 - 19:16

Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hoi Mila,

Ik wil graag meedoen met deze schrijfclub. Ik merk dat ons genre bij andere schrijfgroepen niet echt aanslaat. Het vraagt toch een speciaal soort ongeremde fantasie.

Is de groep al opgericht? 

Grtz,
Taco

2 augustus 2023 - 20:05

Lid sinds

4 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hey!

Is deze groep nog actief? Ik zou hier ook graag deel van uit willen maken! Ik ben Niek, 23 jaar oud en schrijf een aantal verschillende genres, waaronder thriller. Lijkt mij fijn om op deze manier elkaar vooruit te helpen!

18 mei 2024 - 18:22