Lid sinds

1 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online schrijfgroep spanning/ thrillers/ detectives

25 januari 2023 - 22:08

Hallo allemaal,

Zitten er hier mensen die bezig zijn met een verhaal in de categorie spanning en thrillers en die het leuk vinden om een schrijfgroep te hebben die hier ook mee bezig is?

Stuur me dan een berichtje met wie je bent, wat je verwachtingen zijn en wat je graag zou willen, wie weet kunnen we zo een nieuwe schrijfgroep starten!

Groeten,

Mila

Lid sinds

1 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
16 februari 2023 - 10:32

Hoi Mila,

Het lijkt me leuk om aan te sluiten. Mijn naam is Nathalie, 37 jaar. Het lijkt me fijn om (bijvoorbeeld) 1 x per maand samen te komen om onze ervaringen met het schrijfproces te delen en elkaar vooruit te helpen, mocht je ergens tegenaan lopen/ergens niet uit komen. Ook zou het fijn zijn om voor elkaar te kunnen proeflezen.

Groetjes Nathalie

Lid sinds

1 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
17 februari 2023 - 19:16

 

Hoi Mila,

Ik ben Christy en 17 jaar oud. Ik ben begonnen met het schrijven van een thriller. Het lijkt mij heel erg leuk om deel te nemen aan een schrijfgroep die in dezelfde genre schrijft: Thrillers. Ik zou het fijn vinden om in deze schrijfgroep elkaar hulp en tips te bieden. En elkaars proeflezers te zijn!

Ik hoor graag van je! :))

Groetjes,

Christy

 

Lid sinds

2 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
2 augustus 2023 - 20:05

Hoi Mila,

Ik wil graag meedoen met deze schrijfclub. Ik merk dat ons genre bij andere schrijfgroepen niet echt aanslaat. Het vraagt toch een speciaal soort ongeremde fantasie.

Is de groep al opgericht? 

Grtz,
Taco

Lid sinds

4 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
18 mei 2024 - 18:22

Hey!

Is deze groep nog actief? Ik zou hier ook graag deel van uit willen maken! Ik ben Niek, 23 jaar oud en schrijf een aantal verschillende genres, waaronder thriller. Lijkt mij fijn om op deze manier elkaar vooruit te helpen!

Lid sinds

1 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
4 juni 2024 - 21:38

Als deze groep nog actief is, wil ik wel meedoen.
Mijn eerste thriller is net gepubliceerd en het vervolg ligt klaar.
Kijken hoe wij elkaar verder kunnen helpen.

Lid sinds

1 maand 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker
4 juni 2024 - 22:03

Ik sluit me aan bij alle berichten. Het lijkt me gaaf om op deze manier ervaringen en meningen uit te wisselen. Het genre waar ik nu in schrijf is een historische hard-boiled detective.

Is het gelukt een groep op te zetten? Dan sluit ik graag aan. Zo niet, laten dit dan als nog doen. Stuur me een bericht, dan kunnen we iets plannen.

Groeten,

Erik