Lid sinds

3 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Online groep - alle genres

Hoi iedereen, ik ben al een lange tijd opzoek naar een online groep waarmee ik mijn ideeën en verhalen zou kunnen delen en daar eventueel feedback op zou kunnen krijgen. Minimale leeftijd is niet van toepassing en alle genres zijn welkom!

 

Heb je interesse? Contact me via het contactformulier!

Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Milan,

ik ben ook op zoek naar een groep om verhalen en fragmenten uit te wisselen. Ik hou me bezig met verschillende genres. 

 

Met hartelijke groeten

jan

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik ben net (een week!) begonnen met schrijven. Op het moment ben ik nog vooral aan het experimenteren en aan het zoeken naar een cursus. Enthousiasme heb ik wel!  Zou ik ook mogen aanhaken? 

Lid sinds

3 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Hallo Michelle, nu uit mijn oproep is niets gekomen. Maar ondertussen heb ik via een andere weg iemand gevonden waarmee ik mijn schrijfsels deel en we elkaar feedback geven. Als jij daar ook interesse in hebt, kunnen wij dat ook doen. Elkaar inspireren, feedback geven en misschien ook tips. Ook een andere schrijfgroep hier in het forum waar ik op gereageerd heb schijnt, alhoewel er veel animo was, toch niet tot stand gekomen te zijn. Daarom ben ik nu blij als ik een aantal losse personen heb voor feedback. Vermoedelijk is dat het enige haalbare. Dus je kunt me schrijven, wat je zoals doet en verwacht. Gr. Johanna