Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Mijn prentenboek voorzien van illustraites en dan uitgeven via POD uitgever. Wie?

Hallo, Ik wil mijn geluk een keer beproeven via een POD uitgever. Ik zit dan zelf te denken aan WWAOW. Waar je alleen vijf exemplaren van je eigen boek moet kopen. Verder zit er geen maar aan vast! Ik heb een verhaal voor een prentenboek, maar zoek een illiustrator die de tekeningen wil maken. Waarom via deze weg? Omdat uitgvers meestal geen boek accepteren alwaar de tekeningen al zijn bijgevoed. Joshua

Lid sinds

16 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Zjors! Wat een ontzéttend leuke puzzel! Ik heb hem net samen met mijn dochtertje van drie gemaakt en het is een groot succes. Iris

Lid sinds

16 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ook voor de schrijfster een verrassing? Haha! Hij is leuk, Zjors, die puzzel. En wat je krijgt als ie af is ook :D

Lid sinds

18 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb hem even in een apart topic in het cafe gezet. :nod: Hier weer verder over de vraag van Joshua.

Lid sinds

16 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Het is erg moeilijk om een goed illustrator te vinden. Meestal zoekt de uitgever daar zelf de juiste tekenaar voor uit. Maar het scheelt hen toch in tijd? Weet je zeker dat een uitgever geen boek met illustraties wil uitbrengen?

Lid sinds

16 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik verschillende illustrators gesproken en zij geven aan dat de uitgever er een zoekt die het best bijhet verhaal past. Ik had een prentenboek geschreven en een kennis van mij had er hele leuke illustraties bijgetekend, maar wij zijn bij velen afgewezen.

Lid sinds

18 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik had voor Petit Paul et le Monde een uitgever hier in Parijs gevonden, maar helaas ging die failliet voordat het in de boekwinkel lag, dus ik begin nu weer bij het begin met sturen en sturen en sturen naar uitgevers zowel in Nederland als in Frankrijk. De blogspot link die is in het nederlands, grotendeels, en nog niet klaar, maar als je je emailadres geeft dan stuur ik je even wat voorbeelden toe!