Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Uitnodiging tot samenwerking

Dag iedereen,

Ik ben Nicole Reynders uit Lummen (België) en ik ben helaas geen schrijver. Ik ben op zoek naar iemand die wel kan schrijven en die wil meewerken in het uitwerken van een nieuwe behoeftepiramide. (De versie van Maslow uit 1943 heeft dringend een opfrisbeurt nodig!) 

Ben jij een goede schrijver en heb je interesse?  Bel of mail mij dan even 0473/173476  nicole_reynders@hotmail.com

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dag Nicole,

Je oproep doet bij mij wel meteen de vraag opkomen: welke kwalificaties en achtergrond heb jij dan om de nieuwe behoeftepiramide op te stellen? Maslow, leert google me, was klinisch psycholoog en zijn werk was peer-reviewed door andere wetenschappers.

Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Als antwoord op door Diana Silver

Dag Diana,

Dankjewel voor je reactie.

Het idee is ontstaan tijdens mijn opleiding schooljaar (2019-2020) Postgraduaat Relatie-en communicatiewetenschappen aan de UHasselt.  Ik kende zijn werk uiteraard al veel langer en ik neem mijn petje af, niet alleen voor de behoeftepiramide, maar ook voor het zijn werk Religie en Topervaring - menselijke mogelijkheden.   De bedoeling is om te vertrekken vanuit ....

Ja dat was misschien niet duidelijk...vandaar mijn zoektocht naar iemand die beter schrijven kan dan ik.

Groetjes,

Nicole

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator

Misschien kun je dan nog iets vertellen over hoe je de samenwerking voor je ziet? Want een boek schrijven - ook al doe je het samen - is een hele klus. Iemand levert daarvoor veel tijd, kennis, vaardigheid, ervaring.

Ga je dat compenseren? Zo ja, hoe? 

Lid sinds

2 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Dag Thérèse,

Uiteraard moet de balans in evenwicht zijn....

Een compensatie kan betaling zijn op basis van een offerte.   Maar voor die offerte tot stand kan komen moet er uiteraard eerst afgestemd worden... 

Heb je interesse?