Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker

schrijfmaatje gezocht

Hallo allemaal, Ik ben een 23 jarige vrouw en ben opzoek naar een schrijfmaat. Ik schrijf liefst romans, fantasie en kinder/jeugdboeken. Mij idee is om echt gezamenlijk met iemand een boek te schrijven. Ik zoek iemand die wel tussen 21 en 60 is en ook vollop bezig is met schrijven. Als je interesse hebt stuur me dan pm, dan kan ik me werk sturen en meer over mezelf vertellen.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Lotte, In eerste instantie was ik wel geïnteresseerd, maar toen zag ik je spelfouten. Die zou ik er even uithalen als ik jou was.

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Wat stel je je er bij voor, "samen schrijven"? Schrijven is zo persoonlijk. Ik heb er ook wel eens over zitten denken. Met muziek zou het kunnen zijn "hij de woorden, zij de muziek", met strips "hij het praatje en zij het plaatje", maar met tekst schrijven vraag ik me af hoe zoiets er uit zou zien. Misschien moeten we het maar gewoon proberen. Ik schrijf het liefst SF maar heb de laatste tijd vooral plezier aan het schrijven van verhalen voor kinderen, dus aan die "eis" kan ik wel voldoen en ik val ook nog net binnen de leeftijdsgrenzen (waarom zou iemand van boven de 60 niet geschikt zijn?). Drop me maar een email als je interesse hebt, dan houden we het forum open voor anderen die een schrijfmaatje zoeken en om onze gezamelijke schrijf-ervaring te delen met wie er interesse in heeft.

Lid sinds

8 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
heyy, Ene kant snap ik dat je iemand tussen de 21 en 60 zoekt, maar ik ben 17 en geef ook heel veel omschrijven. Misschien kunnen we het eens proberen. Je hebt precies dezelfde genres gezegd die ik ook heel erg leuk vind.

Lid sinds

6 maanden 2 weken

Rol

  • Gewone gebruiker

goede morgen

ik pas gebruiker van deze website, ik wil een biografie gaan schrijven, de 1e keer. ik zoek een schrijfmaatje. ik woon in Rotterdam. dit is wel een oude advertentie. maar wie weet,ik ben 50jr jong.