Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

animaties/korte tekenfilms bij (korte) verhalen

hoi, ik ben nieuw hier.. ik ben niet echt een schrijver maar heb wel een hobby /kleine passie die hier erg mee te maken heeft namelijk animeren en korte tekenfimpjes maken.. ik ben geen beginner maar ook geen profesional.. Het lijkt me heel erg gaaf om met een schrijver of een clubje schrijvers in contact te komen waar ik het verhaal kan aanvullen met een tekenfilmpje.. tekenfilmpjes maken met als storyboard / script jouw verhaal.. de characters en/of ilustraties kunnen altijd bedacht worden.. ik weet uit ervaring dat het heel veel werk is , daarom lijkt het mij te overzien om eens met iets korts te beginnen. Illustrators van characters en hoofdrolspelers zijn ook welkom.. het lijkt me zo gaaf om samen te werken.. Ik spiek wel eens mee als mijn dochter van 7 naar een tekenfilm kijkt en ik merk dat het verhaal in de animatie zeer zeer belangrijk is stemmen en muziek vind ik niet zo'n probleem omdat ik ook muzikant ben.. ik ben benieuwd.. groetjes frank :!:

Lid sinds

15 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hee wat leuk! Helaas voor je ga ik zelf een animatiecursus doen dit jaar, om mijn eigen verhaal te animeren. Dus aan mij heb je niet zoveel. Ken je die prachtige animaties van Michael Dudok de Wit? Prachtig zijn die, dat wil ik ook wel kunnen! Wat maak je zelf voor soort animaties?

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
@Frankie86: Weet je dat Graphic Comics nu sterk in opkomst zijn? Misschien is dit wel de juiste tijd voor je boek, kan zomaar zijn!

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Frank, dat is een heel leuk idee. Ik heb zelf al tijden het plan om hier meer mee te gaan doen, dus het lijkt me interessant om te kijken of we iets samen kunnen maken. Richt je je vooral op kinderen, of vind je animaties voor volwassenen ook interessant? Heb je een voorkeur voor een stijl of genre? Begrijp ik goed dat je zelf niet tekent? Ik zal je ook een pb-tje sturen.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
hoi antigone, ik heb je ook een pb-tje gestuurd.. ik ben niet echt een tekenaar maar kan wel iets .. kindertekenfilms (2D) vind ik het leukst ik gebruik toonboom studio en nog wat third party programma's

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb veel ervaring met tekenfilms, het is een voor een groot onderdeel mijn werk - soms veel werk inderdaad, maar dat hoeft niet per sé, belangrijk is wel dat je leert je personages echt te laten leven - studeer maar eens in het boek van Richard Williams ( The animation survival kit). Toonboom is inderdaad al een goede hulp, TV Paint ook, fantastisch programma want je kunt er alle stijlen mee maken. Flash heb ik in het verleden veel gebruikt voor kinderseries. Veel succes, ik ben benieuwd wat je maakt.