Start » Forum » Het uitgeefproces » Uitgeven » Mijneigenboek.nl

Mijneigenboek.nl

3 reacties [Laatste bericht]
Cees Pellets
Laatst aanwezig: 17 weken 2 dagen geleden
Sinds: 11 Jul 2018
Berichten: 2

Mijneigenboek.nl

Ik heb een vraag over mijneigenboek.nl. Heeft iemand daar ervaring mee. Inmiddels weet ik dat de kosten voor het uitgeven wel wat hoog zijn. Wat ik echter belangrijk vind is hoe de begeleiding is. Ik weet van mijzelf dat ik geen grote schrijver ben dus is het voor mij wel belangrijk om te weten wat nog beter moet in mijn verhaal. Ik moet zeggen dat ik wel positief bent wat betreft de analyse die ze hebben gemaakt. Maar verder weet ik het nog niet. Graag hoor ik van iemand die hier iets over weet.

Reacties

janpmeijers
Laatst aanwezig: 5 uren 58 min geleden
Sinds: 8 Mrt 2013
Berichten: 6045

Cees pellets,

Mijneigenboek betekent uitgeven in eigen beheer, het bedrijf is een onderdeel van Uitgeverij Gopher, dat eigendom is van WeddingNederland, (feitelijk een drukkerij, https://www.weddingnederland.nl/onze-diensten)
Kijk even wat ze bij Gopher zeggen over manuscripten: http://www.gopher.nl/manuscript.asp

Het komt er dus op neer dat 'mijneigenboek' letterlijk moet worden genomen. Aan de inhoud wordt niets gedaan. Je maakt gebruik van de faciliteiten van het bedrijf - het maken van het fysieke boek.

Tipje: plaats eens een fragment bij 'proeflezen'.

Cees Pellets
Laatst aanwezig: 17 weken 2 dagen geleden
Sinds: 11 Jul 2018
Berichten: 2

Bedankt voor je reactie. Ze hebben wel een analyse gemaakt en willen wel dat ik er nog aan werkt. Hoe veel tijd en energie ze daarin steken weet ik niet. Dat wil ik van te voren wel weten, maar eerst heb ik gezegd dat het nog te vroeg voor zo'n stap is. Ik wil ook kijken wat de mogelijkheden bij andere zijn.

Ginny
Laatst aanwezig: 16 uren 25 min geleden
Sinds: 22 Jun 2012
Berichten: 995

Wat wil je met je boek?

Als je voor jezelf een keer een boek wilt hebben, is dat een compleet andere insteek dan wanneer je in de boekhandel terecht wilt komen. Als je je doel helder hebt, dan pas kun je echt goed beslissen hoe je uitgegeven wilt worden.

  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!