Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

welke uitgever

Hallo allemaal. Mijn manuscript vind ik klaar. Nu is de vraag aan de orde: welke uitgever past het beste bij mijn boek. (haha, niet andersom) Het is een medisch-juridisch ervaringenverhaal dat ik met veel moeite ook nog voorzien heb van enige literaire regeltjes, afspraken volgens schrijfboeken en ga maar door. Nu kan ik toch op internet niet vinden wat ik zoek, vandaar jullie raad. Wie helpt me?

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Jacqueline, jij loopt hier toch lang genoeg rond om te weten dat het antwoord op deze vraag meestal is: ga naar een boekwinkel, bekijk eens wat boeken en zie welke uitgever het beste bij je boek past? In een winkel zelf kun je toch het beste inschatten welke uitgever qua sfeer en fonds het beste past.

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Medisch juridisch literair? Ik ben heel benieuwd. Maar je kunt natuurlijk Bezige Bij proberen, die hebben allerlei subfondsen en sturen manuscripten vaak intern door. Wat aardig van Trenke trouwens om zo met je mee te denken. Verder kun je ook kijken welke schrijvers boeken in hetzelfde genre schrijven en vervolgens wie hen uitgeeft. Maar ja, medisch juridisch literair, daar zullen er niet veel van zijn denk ik. Succes in ieder geval.

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Trenke, ik heb Bol.com bestudeerd en werd er niets wijzer op. Maar dank je voor je advies. Marge, dat is nu het probleem. Maar ik ga morgen verder op ontdekkingsreis.

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
succes!