Het grootste struikelblok?

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Het grootste struikelblok?

Goede avond, allen, dit forum staat vol met vragen en raadgevingen. Hierdoor word ik nieuwsgierig. Dus een vraag aan allen die er al eens in geslaagd zijn een boek te publiceren, en zichzelf hierin succesvol achten (naar eigen oordeel): Wat, in het hele traject dat volgt op die laatste punt na de laatste zin op de laatste pagina, vond je nou het grootste struikelblok? Met welk onderdeel van het uitgeefproces en de bijbehorende promotie had je nu het meeste moeite? En waar kwam deze problematische fase vandaan? Zat dit hem vooral in de omstandigheden? Heb je iets verkeerd ingeschat? Heb je niet de dingen gedaan die je had willen doen? Of heb je juist veel te veel gedaan? Ik ben benieuwd of we zometeen een lijn in de reacties gaan ontdekken...

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Lekkerlezen, Bedoel je hier het uitgeefproces via een reguliere uitgeverij, of het zelf uitgeven? En waarom ben je hier nieuwsgierig naar? Maria

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Om de laatste vraag te beantwoorden: uit nieuwsgierigheid. (Dat zou toch eigenlijk bij alles wat we doen een belangrijke motivator zijn). En de eerste: beide trajecten. Het gaat mij om de worsteling van de (beginnende) schrijver om bij het publiek terecht gekomen.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Om de laatste vraag te beantwoorden: uit nieuwsgierigheid. (Dat zou toch eigenlijk bij alles wat we doen een belangrijke motivator zijn).
Nieuwsgierig zijn lijkt [en blijkt dan] een enkele keer op een enquête. Over wat een belangrijke motivator is - bij eigenlijk alles wat een mens doet - zijn de meningen zo verdeeld dat zelf een enquête geen uitsluitsel kan geven.

Lid sinds

8 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Yrret... is een enquete een slecht ding? Maar om je gerust te stellen, nee - hier zit geen grand scheme of zo aan vast. Puur een nieuwsgierige ziel :)

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Yrret... is een enquete een slecht ding?
Neen. Maar is het passend om dit op een forum te doen zonder de lezers op de hoogte te stellen.
Maar om je gerust te stellen, nee - hier zit geen grand scheme of zo aan vast. Puur een nieuwsgierige ziel :)
Waarvan akte.