Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

ik wil mijn verhaal aan de wereld kwijt maar anoniem

hallo allemaal, ik wil mijn levens verhaal in een boek zetten maar niet door mij maar door een ander zodat ik anoniem kan blijven. het is een lang verhaal maar ik zou proberen om het kort te houden. ik ben van kleins af door mijn eigen vader misbruikt en mishandeld. ik heb op hele vroege leeftijd(16) moeder geworden en daarna op me 18 ste weer moeder. ik heb een aantal foute vriendjes gehad met lose handen en met een criminele achter grond. ik heb ongeveer bijna 8 jaar lang in de prostitutie gezeten en had ook een loverboy, en in die tijd dat ik in de prostitutie hebt gezeten was ik ook heel vaak aan de drugs. dat is zo ongeveer mijn verhaal dat ik graag met de wereld zal willen delen. en mijn vraag is is er iemand een schrijver, schrijfster of een uitgever die mijn verhaal seriuus nemen en er werk van willen maken? groetjes van miss love

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
ik heb het zo in het kort uitgelegd maar ik moet zeggen ook vanuit me zelf dat het de moeite waard is om mijn verhaal te vertellen.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Als ik jou was, zou ik er zelf alvast mee beginnen. Niemand weet het beter dan jij.

Lid sinds

6 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Zoals Tja zegt, zou ik er al aan beginnen. Als je het verhaal uiteindelijk toch aan de man wil brengen zonder dat je naam bekend wordt, kun je dit onder een andere naam doen.

Lid sinds

7 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Wat jij noemt, heet een ghostwriter. Dat is dus een schrijver die iemand anders verhaal op papier zet. Google het maar eens en kijk of je een ghostwriter wil vinden die je verhaal zou willen schrijven. Dat kost vaak wel wat. Een andere optie is het toch zelf te schrijven. Dat heeft een paar grote voordelen: het kost je niets, en jij kunt waarschijnlijk het verhaal een stuk beter vertellen dan een ghostwriter. Zelfs als je die ghostwriter alles vertelt, hij zal het toch niet zo goed kunnen opschrijven, want hij was er niet bij en heeft het niet meegemaakt. Jij wel. Als je het zelf schrijft, hoef je het daarna niet per se uit te brengen onder je eigen naam. Je kunt ook een zelfbedachte, andere naam op de kaft laten drukken. Dat heet een synoniem. Als je echt anoniem wil blijven, moet je ervoor zorgen dat nergens op het internet of zoiets staat dat jij eigenlijk dat synoniem bent. Als mensen het synoniem googlen, moeten ze niet bij jouw echte naam uitkomen, als je begrijpt wat ik bedoel. Veel schrijvers werken met synoniemen, om verschillende redenen. Ken je J. K. Rowling, de schrijver van de Harry Potter-boeken? Zij wilde onder een onbekende, andere naam een boek schrijven, zodat mensen niet gewoon haar boeken zouden kopen "omdat Rowling het heeft geschreven" maar omdat het gewoon goed is. Daarom wilde ze anoniem zijn, en gebruikte ze de naam Robert Galbraith (een mannennaam zelfs!). Niemand, helemaal niemand, wist dat Robert Galbraith eigenlijk J. K. Rowling was. Uiteindelijk hebben ze dat wel weten te achterhalen met allerlei computersoftware, maar dat zullen ze niet doen bij jouw verhaal. Dat is meer iets voor erg populaire boeken.

Lid sinds

5 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Als je zelf (hoeft niet eens veel!!) ervaring hebt met schrijven, waarom niet? Probeer het gewoon, en mocht je er niet tevreden over zijn, dan kun je nog altijd naar een ghostwriter. Heftig verhaal trouwens, sterkte en succes met je boek!

Lid sinds

4 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Beste Misslove, wij van *** willen ook anonieme schrijvers een kans geven. Dit hoeft het publiceren van uw boek zeker niet tegen te werken (integendeel zelfs). Als u interesse heeft contacteer ons dan!

Lid sinds

8 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
wij van *** .
wij van *** .
wij van *** .
Ik heb net op jullie site gekeken en mijn ogen bloeden.
Perfecte spelling verwachten we in ieder geval niet. Voordat we jou manuscript uitbrengen laten wij een taalkundige een spellingcheck uitvoeren.
JouW. Dit komt misschien als een verrassing, maar over het algemeen verwachten schrijvers van een uitgeverij geen website vol spel- en taalfouten. Die 'taalkundige', laat die even naar de website kijken.
Specifieke details bespreken we als je een contract aangeboden krijgt. Wel kunnen we vertellen dat het bedrag dat je verdiend omhoog gaat als je naam en verkopen stijgen, tevens bieden wij vele bonussen.
VerdienT.
Aangezien we natuurlijk druk bezig zijn en uren in Nederland geld kosten, zitten er wel enige kosten aan verbonden. Die kosten kun je zien als een investering in de toekomst.
Uren die geld kosten? Luitjes, van jullie prijzen schrok ik echt.

Lid sinds

11 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
In verband met forumregels even een paar *** geplaatst. Op dit soort spam zitten we niet te wachten - op geen enkele soort spam, overigens. Dan nu weer :ontopic: .

Lid sinds

3 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Dag Allemaal, Mijn verhaal is zeer ingewikkeld. Mijn vriendin waar ik nu terug bij ben en 5 jaar mee samen woon was ooit vroeger mijn eerste grote liefde! Maar toen waren we jong en dacht ik dat ik beter kon krijgen of de wereld aankon. Intussen had zij een zoon en was ze getrouwd. Tot op een dag ik een bericht kreeg van haar dat ze wilde scheiden. Ik heb wel altijd iets speciaals gevoeld voor haar. Maar toch zei ik altijd dat ik haar nooit meer wilde. Door die scheiding zijn we trg beginnen daten, dat was super maar het duurde niet zo lang. Ik had hele slechte vrienden en heb op een avond iets heel slecht gedaan (haar bedrogen) en zei was er kapot van. Eerlijk gezegd ik was te zeker van mijn stuk dat ze mij nooit ging verlaten. Door mijn misstap zei ze altijd dat ze beter hetzelfde zou doen dat zei haar daar zou bij voelen. Ik koers en mijn "beste vriend" van de koers kwam op heel slecht moment in contact met mijn vrouw. Ze hebben achter mijn rug afgesproken en uit wraak is ze er mee naar bed geweest. Maar ik heb het daar verschrikkelijk moeilijk mee dat ik daar met niemand kan over praten. Ik heb veel te weinig gezegd tegen mijn vrouw dat ik haar graag zag! Ik probeer haar misstap te vergeven. Maar ik denk er na 1 jaar nog altijd aan..... MIJN verhaal is zeer ingekort... Ik heb zo een spijt van wat ik deed, Hoop echt dat we eruit geraken....

Lid sinds

5 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Wat rot voor je dat je dit allemaal is overkomen. Het kan helpen om erover te schrijven of om er met iemand over te praten. Als het je leven echt blijft beïnvloeden, raad ik je aan om naar een psycholoog te gaan. Sterkte!